Категория
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01

Граючись на бабусиному городі, 12-річна М. знайшла старовинну скриньку. Коли її відкрили, виявили кільканадцять золотих і срібних монет. 4. 16-річний П. постійно збирає в лісі гриби та ягоди, які потім здає до приймальних пунктів та отримує гроші. Дехто з однолітків уважає, що хлопець має сплачувати певну частину коштів лісництву, адже він отримує гроші за дари лісу, яким опікується лісництво.
РЕШИТЕ !!!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

  x(x+5)=-6

подставим -3 вместо x:

(-+5)=-6

(-3)(2)=-6

-6=-6 

доказано

Ответ
Ответ оставил: Гость

работает метод "стаканчиков". пусть x - масса первого стаканчика.

тогда масса второго будет равна (40 - х)

получаем уравнение:

25%*x г + 5%*(40 г - х г) = 20%*40 г

х = 30 г

(40 - х) = 10

 

Ответ
Ответ оставил: Гость

ий - окончание. колюч - основа, кол - корень, юч - суффикс

Ответ
Ответ оставил: Гость
Земля (з е м л' й а) з (з) согл,парн,звонк.,тв. е(е) гласн,безударн. м (м) согласн,сонорн. л (л') согл,сонорн. я (й) согл,сонорн. (а)гласн,ударн. 5 букв,6 звуков. устремляет.у-приставка.стрем- корень.л и я - два суффикса.ет-окончание.


Другие вопросы по праву

✅ Ответов: 3 на вопрос по праву: Граючись на бабусиному городі, 12-річна М. знайшла старовинну скриньку. Коли її відкрили, виявили кільканадцять золотих і срібних монет. 4. 16-річний П. постійно збирає в лісі гриби та ягоди, які потім здає до приймальних пунктів та отримує гроші. Дехто з однолітків уважає, що хлопець має сплачувати певну частину коштів лісництву, адже він отримує... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube