Категория
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01

Громадянин Литви проживає в Україні протягом семи років, володіє невеличкою фірмою, знає українську мову, законів України не порушував. Бажає отримати громадянство України.

Чи задовольнять його клопотання про прийняття до громадянства України?
За яких умов?
Чи може він залишитись і громадянином Литви? Поясніть

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1) ні потрібні також інші вимоги щодо прийняття громадянства україни 2) визнання і дотримання конституції україни та законів україни;   подання декларації про відсутність іноземного громадянства (для осіб без громадянства) або зобов'язання припинити іноземне громадянство (для іноземців);   безперервне проживання на законних підставах на території україни протягом останніх п'яти років;   отримання дозволу на імміграцію;   володіння державною мовою або її розуміння в обсязі, достатньому для спілкування;   наявність законних джерел існування. 3)конституція україни передбачає наявність лише єдиного громадянства, подвійне громадянство в україні заборонено.
Ответ
Ответ оставил: Гость

24: 2=12 см кв площадь второго

12: 2=6 см длина второго прямоугольника

24: 6=4 см ширина первого прямоугольника

Ответ
Ответ оставил: Гость

г будет верным ответом поскольку 20 * 30 = 600м кв = 6а

Ответ
Ответ оставил: Гость

пусть х-количество пятерок, тогда

(2+2+3+4+5х): (4+х)=4

11+5х=16+4х

х=16-11

х=5

ответ: надо получить 5 пятерок


Другие вопросы по праву

✅ Ответов: 1 на вопрос по праву: Громадянин Литви проживає в Україні протягом семи років, володіє невеличкою фірмою, знає українську мову, законів України не порушував. Бажає отримати громадянство України. Чи задовольнять його клопотання про прийняття до громадянства України? За яких умов? Чи може він залишитись і громадянином Литви? Поясніть... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube