Категория
Право, опубликовано 29.05.2019 18:14

Укажіть міжнародний документ прийтинятий оон 10 грудня 1948року

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

відповідь:

10.12.1948 – генеральна асамблея оон прийняла загальну декларацію прав людини

6 січня 1941 р. у посланні до конгресу американський президент франклін делано рузвельт проголосив чотири і свободи, якими, на його думку, мали володіти люди у всьому світі: свобода слова, свобода совісті, свобода від страху та свобода від злиднів.   статут зобов’язав усіх членів оон забезпечити повагу й дотримання людських прав та основних свобод, незалежно від раси, статі, мови чи релігії.

західні лідери вирішили доповнити статут оон «дорожньою картою» гарантування людських прав і свобод для кожної особи у світі. нею стала загальна декларація прав людини, розроблена директором відділу прав людини оон, канадійцем джоном петерсом гамфрі. після двох років роботи на сесії генеральної асамблеї 10 грудня 1948 р. документ був винесений на голосування: 48 країн проголосували «за» та 8 утрималися (серед них срср, брср, урср, чехословаччина, польща, югославія, що представляли комуністичний блок, а також саудівська аравія та південно-африканська республіка).

декларація стала найавторитетнішим джерелом міжнародних норм щодо прав людини. день її прийняття, 10 грудня, був визначений як міжнародний день прав людини.  

пояснення:

Ответ
Ответ оставил: Гость

пусть х-это то, что он напечатал, а у - то что осталось, составим и решим уравнение:

4у=х

х-у=36

 

4у-у=36

3у=36

у=12 страниц осталось напечатать, х=4у=4*12=48 страниц уже напечатала:

48+12=60 страниц.

ответ: 60 страницы.

Ответ
Ответ оставил: Гость

хлестаков яркая личность,могу с уверенностью сказать что он скорее хитрец,чем лгун! он умеет выражать свое мнение и не боится постоять за себя!

 

Ответ
Ответ оставил: Гость

изменение импульса равно: p=f*t

где f - изменение силы, t - время, за которое происходило это изменение

р=р2-р1

р2=50кг*м/с, р1=10кг*м/с=> р=40кг*м/с

значит f=p/t, получаем, что f=40/2=20н 


Другие вопросы по праву

✅ Ответов: 3 на вопрос по праву: Укажіть міжнародний документ прийтинятий оон 10 грудня 1948року... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube