Категория
Право, опубликовано 08.12.2019 22:25

Украинцы как народ" сочинение 70слов минимум ! ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

на

родичі, рід, всі ми з цих слів, бо ми — українці. ми одного роду, і створила природа цей рід щирим серцем, щирим душею, розважливим, терплячим, дружелюбним і мирним у ставленні до інших народів, із працелюбними руками. ми ніколи не були , завойовниками, наші руки не осквернив загарбницький меч, наша совість не заплямована пожежами, руїнами, чиїмись сльозами, пригніченням людської гідності, смертю. якщо й брали до рук зброю, то лише для того, щоб захищати свій рідний край.

ми великий народ, але ніколи цим не хизувалися і завжди поважали чужу волю й незалежність, ніколи не ступали за чужий поріг незваними гостями. якби-то так ставилися і до нас. якби-

чи є ще у світі такий великий і стражденний народ? вся наша історія — це постійна присутність у нашому домі незваних гостей-грабіжників: половців, печенігів, татарів, німців, турків, поляків, сильного північного сусіда.

древній, обікрадений народе!

над тобою прошумів розбій.

в. симоненко. "древній, обікрадений народе! "

всі хотіли запрягти в ярмо і поганяли нагайкою тебе, мій народе, на твоїй же неосяжній і родючій землі. але "то не віл був у ярмі, звичайний господарський віл, якого паша й спочинок могли зробити щасливим: ярмо було накладене на шию дикому турові, загнаному, знесиленому, але овіяному ше степовим вітром, із не втраченим іще смаком волі, широких просторів. він йшов у ярмі, скорившись силі, хоч часом із гніву очі йому наливались кров'ю, і тоді він хвицав ногами і наставляв "

Ответ
Ответ оставил: Гость
Площадь на плане 16см²,значит сторона равна 4см масштаб 1: 400 сторона участка 4*400=1600см=16м площадь участка равна 16*16=256м²
Ответ
Ответ оставил: Гость

возникающий в замкнутом контуре индукционный ток имеет такое направление, что созданное им магнитное поле препятствует изменению мангитного потока, вызвавшего этот ток, следовательно направление индукционного тока будет меняться. вспомните опыт с кольцами))

 

Ответ
Ответ оставил: Гость

ep=mgh, ek=mv2/2

mgh=mv2

v=sqr gh

h=3h/4=90м, т.к. высота не полная. на высоте 120 м кинетическая энергия равна нулю, а потенциальная максимальна. ер=ек/2 на высоте 3h/4, v=sqr 10*90

v=30м/с


Другие вопросы по праву

Вопрос
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по праву: Украинцы как народ" сочинение 70слов минимум ! ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube