Категория
Право, опубликовано 07.06.2020 02:42

Розв'яжіть задачі з трудового права - відповіді повинні бути з чіткими поясненнями.

1. У конструкторському бюро працювали інженерами Носова та Підлісна. 10 січня вони подали заяви про звільнення за власним бажанням. Носова звільняється у зв'язку з переведенням до нового місця служби її чоловіка - офіцера звільнити її з 15 січня. Підлісна звільнити її з 12 січня, бо така умова поставлена ​​перед нею на новому місці роботи. Адміністрація видала наказ про звільнення їх з роботи 24 січня. Чи права адміністрація в цьому випадку?

2. 17-pічний лаборант Бондар влаштувався на роботу в квітні.
У серпні він звернувся до директора заводу з проханням надати йому двотижневу відпустку для поїздки до родичів разом з батьками, які отримали відпустку на iншому підприємстві. Адміністрація відмовила йому, пояснюючі це, по-перше, виробничими обставинами, по-друге, тим, що він відпрацював на підприємстві менше шести місяців. Але Бондар не погодився з аргументами адміністрації. Хто правий?

3. 16-pічний Михайло працює у вагонному депо. Депо забезпечує ремонт вагонів електропотягів і працює в три зміни: перша зміна з 7 до 16 години, друга - з 16 до 24 години, третя - з 0 до 7 години. У зв'язку з виробничою необхідністю, майстер запропонував Михайлові вийти в понеділок у другу зміну, а у четвер - у третю, а також вийти попрацювати у неділю. Михайло погодився. Чи відповідають дії майстра вимогам закону?​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
(правознавство, хех)по-моему мнению наверное либо а, либо г
Ответ
Ответ оставил: Гость

(лошад")-6 букв,5 звуков,2 слога

,лучшее решение! прошу!

Ответ
Ответ оставил: Гость

из моего окна виден каток.

я купила газету для бабушки.

от меня убежал кот.

Ответ
Ответ оставил: Гость

 

my mother’s притяжательный падеж.

 

 

  lives  время (презент симпл)

 

neighbours множественноое число.  

 

 

  car’s здесь сложнее - если в исходном тексте стоит апостроф, то этоо притяж форма, но по смыслу здесь скорее множ. число, так-что если в начальном тексте апострофа не стоит, то лучше поставить мн. число.

всё гениальное просто!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Другие вопросы по праву

Вопрос
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по праву: Розв'яжіть задачі з трудового права - відповіді повинні бути з чіткими поясненнями.1. У конструкторському бюро працювали інженерами Носова та Підлісна. 10 січня вони подали заяви про звільнення за власним бажанням. Носова звільняється у зв'язку з переведенням до нового місця служби її чоловіка - офіцера звільнити її з 15 січня. Підлісна звільнити ї... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube