Категория
Право, опубликовано 06.06.2020 21:34

Комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування було розроблено законопроект про внесення змін до Закону України «Про місцеві вибори». У ньому пропонувалося ввести вимогу, яка б передбачала, що взяти участь у місцевих виборах можуть лише ті місцеві організації політичних партій, які представлені у парламенті. Внесенні зміни обґрунтовувалися у першу чергу подальшою політичною структуризацією українського суспільства та формуванням сталої національної партійної системи через зменшення ролі політичних партій, які не мають фактичної підтримки Українського народу.

Як Ви вважаєте, наскільки виваженою є законодавча пропозиція парламентського комітету у контексті конституційних принципів виборчого права?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

я люблю изучать .

мне нравиться исследовать   как растут растения.

я не люблю накапливать много двоек.

Ответ
Ответ оставил: Гость

2koh + al = kalo2 + k + h2 

 

kcl + na = nacl + k

 

  koh + na = naoh + k

Ответ
Ответ оставил: Гость

  час     - корень,   ов   суффикс, щик - суффикс, окончание -нулевое

  сол - корень,он, к     - суффиксы, а -окончание

 

 

!

Ответ
Ответ оставил: Гость

[ = - ] , и [ - = ]

а: " п! "

  это две


Другие вопросы по праву

Вопрос
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по праву: Комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування було розроблено законопроект про внесення змін до Закону України «Про місцеві вибори». У ньому пропонувалося ввести вимогу, яка б передбачала, що взяти участь у місцевих виборах можуть лише ті місцеві організації політичних партій, як... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube