Категория
Право, опубликовано 07.06.2020 00:43

Місце дії: альтанка власника приватної будівлі Шелеста. В альтанці сидить власник помешкання. У двір з дозволу власника приватного будинку заходить п’ятнадцятирічна Віолетта.
Добрий день! Я прочитала оголошення, яке було наклеєне на електричному стовпі. У ньому сказано, що ви шукаєте хатню робітницю, яка б прибирала у житловому приміщенні та на дворі,мила посуд, ходила в магазин по продукти тощо. Я б хотіла запропонувати вам свої послуги.
Так, я шукаю такого працівника,однак чи зможеш ти впоратися з такою роботою? Адже ти ще дитина. Скільки тобі років?
П’ятнадцять.
Так ти, мабуть, навчаєшся у школі?
Ні, я навчаюся у професійному ліцеї, який розташований за 300 метрів від вашого помешкання, а від вас до будинку, де проживаю,не більш ніж півкілометра. Я такі відстань можу подолати за п’ять хвилин. Навчання в нас проходять до чотирнадцятої години, а після того я вільна. Сподіваюсь, що за півтори-дві години кожного дня, окрім неділі, я б могла виконувати всю необхідну роботу.
Ти викликаєш в мене довіру, однак я не знаю, чи зможеш якісно виконувати всю роботу.
Впевнена, що зможу, бо таку роботу виконую змалку, оскільки моя мати вже п’ять років перебуває на заробітках за кордоном.
Але я маю переконатися в тому, що ти здатна якісно виконувати свої трудові обов’язки. Тому домовимося так. Я тебе візьму на роботу на один місяць. Якщо ти працюватимеш належним чином, ми з тобою укладемо безстроковий трудовий договір. Працювати ти будеш після занять у професійному ліцеї, щоб не пропускати уроків Роботи не так багато, гадаю, що зможеш впоратися менш як за дві години. Платити я буду погодинно, з розрахунку дві години на день. Можливо, у якісь дні роботи буде трохи більше, а інколи трохи менше. Але я тобі буду платити за дві години щоденно. Перший місяць по п’ятдесят відсотків, а далі, якщо впораєш я з обов’язками, то вдвічі більше. Гроші отримуватимеш щотижня. Тому якщо згодна, то приходь завтра на роботу.
Я згодна. А ми не повинні якось оформити нашу домовленість?
Та для чого нам ці формальності. Тобі головне заробити грошей, а мені – якісне виконання роботи.
Дякую, тоді устрінемось завтра.

Запитання для обговорення:
Якою галуззю права регулюються правовідносини, які виникли між шелестом і Віолеттою

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
ССССЛЛЛЛОООООЖЖЖЖЖНННННОООООО
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ргрпгнрпгрпг
ен9876пд9н8итдгнргнгнгнгнгнгнгаопмшд7и е789ж6м сж77к6с к6
Ответ
Ответ оставил: Гость

художник пишет картины масляными красками

  в картинную галерею пришли на вернисаж многочисленные гости. 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Миллионы миллионы миллионы алых роз из окна из окна из окна шепчут


Другие вопросы по праву

Вопрос
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по праву: Місце дії: альтанка власника приватної будівлі Шелеста. В альтанці сидить власник помешкання. У двір з дозволу власника приватного будинку заходить п’ятнадцятирічна Віолетта.Добрий день! Я прочитала оголошення, яке було наклеєне на електричному стовпі. У ньому сказано, що ви шукаєте хатню робітницю, яка б прибирала у житловому приміщенні та на двор... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube