Категория
Право, опубликовано 06.06.2020 23:19

Розв’яжіть юридичні задачі письмово та надішліть: - чи має місце злочин, чому? - чи настане юридична відповідальність, чому?:
Ситуації
А) В одному місті жив самотній чоловік, який нікого не любив і люди його сторонилися. Він цілоденно вештався вулицями та бурчав собі під ніс: «Які жахливі люди мешкають у цьому жахливому місті! Як я ненавиджу їх! Так би і повбивав усіх! Хоч би всі вони згинули з землі! Ось куплю собі пістолет і всіх постріляю!» Йому справді кортіло повбивати всіх людей – так вони його дратували. Але, як більшість злих людей, він був боягузом, тому, на щастя мешканців міста, він тільки бурчав, погрожував, проте жодного разу своїх намірів не здійснив.
Б) Дванадцятирічний Артем, у якого хвора мама і немає тата, вирішив знайти гроші на придбання їй ліків. Він заліз у квартиру сусідів, знайшов гроші та взяв рівно стільки, скільки потрібно було сплатити за ліки. Сусід, що повертався в той момент з роботи, побачив і викликав поліцію. Артема затримали.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

пять колес (4 + запасное). одновременно едут 4 колеса. 4000/4=1000 км. 1000х5=5000 км. ответ: 5000 км

Ответ
Ответ оставил: Гость

Ответ
Ответ оставил: Гость

розгорнутий кут - 180°

180: 2=90° - величина кожного з кутів

 

 

 

Ответ
Ответ оставил: Гость

m=vp, m=0.02 м в кубе(из дм в м)* 7800кг/м в кубе(плотность стали)= 156кг fт=mg, fт=156кг * 10 м/с в квадрате, fт=1560


Другие вопросы по праву

✅ Ответов: 1 на вопрос по праву: Розв’яжіть юридичні задачі письмово та надішліть: - чи має місце злочин, чому? - чи настане юридична відповідальність, чому?: Ситуації А) В одному місті жив самотній чоловік, який нікого не любив і люди його сторонилися. Він цілоденно вештався вулицями та бурчав собі під ніс: «Які жахливі люди мешкають у цьому жахливому місті! Як я ненавиджу їх! Та... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube