Категория
Право, опубликовано 30.03.2023 22:09

Складіть таблицю “Рівні цивільної дієздатності”. Обов’язково виділіть рівень дієздатності; вік, з якого настає; дії, які особа може здійснювати самостійно; чи несуть відповідальність

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Відповідальність залежить від країни та юрисдикції, але загалом, повнолітня особа несе відповідальність за свої дії та укладені договори, обмежена цивільна дієздатність звільняється від відповідальності за дії, що не стосуються їх особистого майна, а особи з дієздатністю за до опікуна не несуть відповідальності, оскільки опікун здійснює дії за них. Недієздатні особи також не несуть відповідальності за свої дії, оскільки вони не можуть здійснювати дії самостійно.


Складіть таблицю “Рівні цивільної дієздатності”. Обов’язково виділіть рівень дієздатності; вік, з як
Ответ
Ответ оставил: Гость
Борщ это суп который состоит из свёклы и картофеля
Ответ
Ответ оставил: Гость

л-[л]-согл.,зв.,мягк.

о-[о]-гл.,ударный

ш-[ш]-согл.,глух.,тв.

а-[а]-гл.,безударный 

д-[д]-согл.,зв.,мягк

ь-[-]

6букв,5звукв) 

Ответ
Ответ оставил: Гость

1/3путі-12 хвилинвесь

весь  путі -36мінут

72/36 = 2

відповідь 2

 

 

 

 

 

 


Другие вопросы по праву

✅ Ответов: 2 на вопрос по праву: Складіть таблицю “Рівні цивільної дієздатності”. Обов’язково виділіть рівень дієздатності; вік, з якого настає; дії, які особа може здійснювати самостійно; чи несуть відповідальність... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube