Категория
Право, опубликовано 01.04.2023 01:15

Громадянин Ф. домовився з громадянином Н. про купівлю автомашини. Він сплатив гроші, отримав розписку і, зважаючи на деякі об'єктивні обставини, вирішив, за згодою Н. забрати автомашину наступного дня. Але коли він прийшов наступного дня, виявилось, що автомашину вже продано іншому покупцеві. Але Ф. вимагав передачі купленої ним автомашини. Питання: Яким чином повинен вирішити цю справу суд?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

У даному випадку, якщо Громадянин Ф. сплатив гроші та отримав розписку, що підтверджує угоду про купівлю автомашини, то він має право вимагати виконання угоди.

Якщо Громадянин Н. не виконав угоду та продав автомашину іншому покупцеві, то Громадянин Ф. може подати позов до суду з метою вимоги виконання угоди про купівлю автомашини або повернення сплачених коштів.

Перед подачею позову до суду, Громадянин Ф. може спробувати врегулювати цю ситуацію шляхом мирного врегулювання з Громадянином Н. Проте, якщо таке врегулювання не дасть результатів, то Громадянин Ф. може звернутися до суду за до адвоката.

У разі вирішення судом відповідної справи на користь Громадянина Ф., суд може накласти на Громадянина Н. відповідні санкції, зокрема, зобов'язати його повернути сплачену суму або виконати угоду про продаж автомашини.

Ответ
Ответ оставил: Гость

t=0.5c                             v=l/t=1.5/0.5=3м/c

l(лямбда)=1.5м

v(скорость)

Ответ
Ответ оставил: Гость

120*15%=120*0,15=18га- столько га вспахал

Ответ
Ответ оставил: Гость

сила трения равна сила тяжести умножить на коэфициент трения.т.к. брусок движется равномерно, то ускорение равно 0,т.е. исходя из закона ньютона f=ma, f-f(трения)=m*0=0 значит сила трения равна прикладываемой силе. f=fтр.=fт*(коэфициент трения)=m*g*(коэфициент трения). отсюда масса равна 0,5кг.


Другие вопросы по праву

Вопрос
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по праву: Громадянин Ф. домовився з громадянином Н. про купівлю автомашини. Він сплатив гроші, отримав розписку і, зважаючи на деякі об'єктивні обставини, вирішив, за згодою Н. забрати автомашину наступного дня. Але коли він прийшов наступного дня, виявилось, що автомашину вже продано іншому покупцеві. Але Ф. вимагав передачі купленої ним автомашини. Питання... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube