Категория
Право, опубликовано 01.04.2023 04:47

Директор заводу А. Петров відмовив профспілці у проведенні колективних переговорів по укладенню колективного договору, мотивуючи це тим, що на підприємстві працюючих менше 15 осіб. Дайте правову оцінку ситуації.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Згідно зі статтею 26 Кодексу законів про працю України, колективний договір укладається між профспілковим організацією або представницьким органом працівників та роботодавцем. Однак, відповідно до статті 2 цього ж Кодексу, він застосовується до всіх відносин, що пов'язані з працею на території України, незалежно від форми власності та чисельності працюючих.

Отже, відмова директора заводу у проведенні колективних переговорів щодо укладення колективного договору є незаконною, навіть якщо на підприємстві працює менше 15 осіб. Роботодавець зобов'язаний дотримуватись вимог Кодексу законів про працю України, які стосуються колективних відносин, незалежно від чисельності працюючих на підприємстві. Тому профспілка може звернутись до відповідних органів з метою захисту своїх прав та вимогати проведення колективних переговорів

Ответ
Ответ оставил: Гость
Є убийства різних типів. Наприклад: Зарізати людину, утопити, скинути з будинку, підвішати!!


Ответ
Ответ оставил: Гость
Ппц ужс
это что Ито???????
Ответ
Ответ оставил: Гость

основной причиной является отсутствие очистных сооружений на

человек должен:

не бросать мусор в воду. не оставлять мусор на берегу. не мыть велосипед и другие транспортные средства в водоёмах.

 


Другие вопросы по праву

Вопрос
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по праву: Директор заводу А. Петров відмовив профспілці у проведенні колективних переговорів по укладенню колективного договору, мотивуючи це тим, що на підприємстві працюючих менше 15 осіб. Дайте правову оцінку ситуації.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube