Категория
Право, опубликовано 05.04.2023 04:44

Громадянин Л. звернувся до нотаріальної контори з проханням про зміну заповіту, складеного два місяці тому у зв'язку з тим, що він посварився зі своїм братом, включеним до числа спадкоємців відповідно до заповіту. Помічник нотаріуса відмовив Л. у зміні заповіту, посилаючись на те, що для цього відсутні законні підстави. Питання: Дайте вашу оцінку ситуації.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Зміна заповіту можлива, але відбувається за певних умов, визначених законодавством. У цій ситуації не зазначено, як саме Л. бажає змінити заповіт, тому не можна точно визначити, чи є законні підстави для зміни заповіту.

Загалом, зміна заповіту можлива у випадках, передбачених законом, наприклад, якщо з'явилися нові обставини, які вплинули на волю заповідача або його здоров'я, або якщо заповідач визнав попередній заповіт недійсним. Проте, неявна причина зміни заповіту, пов'язана зі скаргою заповідача на свого брата, не може служити підставою для зміни заповіту.

Отже, відмова помічника нотаріуса від зміни заповіту може бути обґрунтованою, якщо не було встановлено законні підстави для зміни заповіту. Однак, Л. може звернутися до адвоката або іншого юридичного консультанта, щоб отримати консультацію щодо можливості зміни заповіту та її законності.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Подойди к ней и скажи ей давай познокомимся я хочу с тобой дружить и она скажет довай потомучто я знаю проверено собой
Ответ
Ответ оставил: Гость

менің үймде үш бар олар әке шеше жяне мен. мен оларға барлықтарға көмектесемін. мен анама көмектесемін ыдыс жуамын,   шаңсырғышпен кілем сүртемін, үй жинауды, тамақ пісіруге көмектесемін. әкеме де көмектесемін, машина жуамын, орындықтарды істеуге көмектесемін. мен өз отбасыма көмектесуге ұнатамын№

Ответ
Ответ оставил: Гость

нулевая скорость это скорость с которой объект начал обязательно равная


Другие вопросы по праву

Вопрос
Право, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по праву: Громадянин Л. звернувся до нотаріальної контори з проханням про зміну заповіту, складеного два місяці тому у зв'язку з тим, що він посварився зі своїм братом, включеним до числа спадкоємців відповідно до заповіту. Помічник нотаріуса відмовив Л. у зміні заповіту, посилаючись на те, що для цього відсутні законні підстави. Питання: Дайте вашу оцінку с... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube