Категория
Право, опубликовано 19.04.2023 15:29

Громадяни України А., П. та О. проходили військову службу за контрактом у підрозділі Державної прикордонної служби України. Виконуючи завдання з
охорони державного кордону, вони самовільно залишили місце служби та
перетнули державний кордон України. Згодом вони вступили у військове
формування іншої держави, в складі якого протягом року брали участь у
воєнних діях на території іншої держави. Через деякий час вони повернулися в
Україну. Кваліфікувати дії А., П. та О. Відповідь поясніть.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Объяснение:

Дії А., П. та О. можуть бути кваліфіковані як зрада державним інтересам України та навмисне перетинання державного кордону. Згідно з Кримінальним кодексом України, це кваліфікується як злочин зради (стаття 111) та порушення правил перетинання державного кордону (стаття 204).

Оскільки підрозділ, в якому вони проходили службу, належить до Державної прикордонної служби України, то дії А., П. та О. можуть бути також розцінені як порушення військової присяги та військової дисципліни, що може мати відповідні наслідки у сфері їх подальшого працевлаштування та кар'єрного росту військової служби.

Отже, дії А., П. та О. є незаконними та можуть мати серйозні наслідки для них у вигляді кримінальної відповідальності та порушення військової дисципліни.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Твой ответ: Б) политичны


Ответ
Ответ оставил: Гость

1021 - 796=225

225/5=45

в=45

проверка 45 * 5 + 796=1021 вот !

Ответ
Ответ оставил: Гость

закон есть закон, сколько бы его не нарушали


Другие вопросы по праву

✅ Ответов: 2 на вопрос по праву: Громадяни України А., П. та О. проходили військову службу за контрактом у підрозділі Державної прикордонної служби України. Виконуючи завдання з охорони державного кордону, вони самовільно залишили місце служби та перетнули державний кордон України. Згодом вони вступили у військове формування іншої держави, в складі якого протягом року брали участь... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube