Категория
Психология, опубликовано 03.02.2019 20:20

Придумайте межличностный,локальный и региональный конфликты с путями выхода из них.25

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

під місцевими вітрами розуміють вітри, характерні для певних ічних районів. такими є, наприклад, бризи, бора, фени, гірсько-долинні вітри і деякі інші. вони можуть бути проявом місцевих циркуляцій повітря або локальних змін течій загальної циркуляції атмосфери під впливом підстилаючої поверхні рельєфу.

бризи виникають на узбережжі морів, великих озер і навіть в долинах великих рік. для них характерна періодична добова зміна напряму: вдень вони дмуть з водної поверхні на сушу, вночі — із суші на воду. така регулярна зміна пояснюється нерівномірністю нагрівання суші і води протягом доби. вдень повітря над сушею прогрівається сильніше, тому тут створюється зона пониженого тиску, в яку постійно вривається більш холодне морське повітря. вночі у зв'язку з тим, що суша охолоджується швидше за водну поверхню, напрям циркуляції повітря змінюється на протилежний.

бризи охоплюють приземний шар висотою кілька сотень метрів. від берегової лінії бризи поширюються в глибину суші або моря, озера на десятки кілометрів. морські бризи впливають на погоду в береговій смузі, зумовлюють зниження температури і підвищення відносної вологості.

Ответ
Ответ оставил: Гость
12 лет. Больше и не дашь.
Ответ
Ответ оставил: Гость
8 абсидиановых блоков ) удачи 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Не знаю, но нужно подрочить на всякий случай


Другие вопросы по психологии

Вопрос
Психология, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по психологии: Придумайте межличностный,локальный и региональный конфликты с путями выхода из них.25... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube