Категория
Русский язык, опубликовано 06.04.2020 06:26

Создайте собственный художественный текст, в котором изобразите характер (отдельные черты) близкого человека, преимущественно показывая его действия, жесты и позы. в качестве образца используйте фрагмент из «тараса бульбы» н.в.гоголя.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Тарас Бульба” характеристика Тараса Тарас Бульба – головний герой однойменної повісті М. В. Гоголя, козацький полковник, хоробрий воїн, батько Остапа й Андрія. Це дуже вольова людина, вірою і правдою захищає свою вітчизну і релігію. Він був одним з корінних козацьких полковників старого гарту. Відрізнявся грубою прямотою і суворою вдачею. Незважаючи на свій похилий вік, він був досить сильний фізично і морально. Для цього героя важливо бути захисником, воїном, вірним товаришем і патріотом. Тому дружина майже його не бачила, хіба що два-три дні на рік. Сім’я для нього на другому плані, хоча виховання та освіта дітей були дуже важливими. Обидва сини, Остап і Андрій, були відправлені на навчання до Києва. Після повернення він вирішив їх навчити школі життя і сам відвіз в Запоріжжі, де вони пішли війною на поляків. Він вважав, що «нет лучшей науки для молодого человека, как Запорожская Сечь». В ході битви з поляками, стало очевидно, що молодший син Андрій здатний відректися від усіх заради любові до жінки. Не пробачивши йому слабкості, боягузтва і зради, Тарас Бульба власноруч його вбив, навіть не поховавши. А заради старшого сина, який був справжнім воїном, і сміливо боровся за батьківщину, він готовий був на все. Але доля виявилася жорстока до старого козака і відняла у нього і Остапа. Той був полонений і страчений у Варшаві. Тарас Бульба був присутній при страті сина і нічого не зміг вдіяти. В кінці повісті військо польського гетьмана Миколи Полоцького наздогнало і Тараса. Він був прив’язаний залізним ланцюгом до дерева і спалений. Останні миті життя самого Тараса сповнені героїзму і самовідданої любові до товаришів по зброї. Тарас не думав про свою швидку і болісну смерть, не відчував болю в палаючих ногах. Він був сповнений бажання виручити своїх відважних соратників, які потрапили в біду, він допоміг їм врятуватися, сподіваючись на те, що друзі його продовжать святу справу, на яку він життя своє поклав. Безсумнівно, Тарас Бульба був героєм свого часу. Зображуючи його, автор використовував події з життя інших видатних командирів і отаманів.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Прикрывались
Признавались
бесцеремонный
приватности
Непрестанную
Предаваясь
Рассветный
Беспричинная
Предложить
Приманить
Ответ
Ответ оставил: Гость
Работник собрал учебники по пути!. .работник. нету оканчание, .работ. корень .ник. суфикс.. .сбор. нету нечего, работник. работ корень, ник суфикс.. Учебники. и окончания, учеб корень, ник суфикс!!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Сказуемое: Можно было выпускать. Подлежащие: нету. Это односоставное предложение 


Другие вопросы по русскому языку

Вопрос
Русский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Русский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Русский язык, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по русскому языку: Создайте собственный художественный текст, в котором изобразите характер (отдельные черты) близкого человека, преимущественно показывая его действия, жесты и позы. в качестве образца используйте фрагмент из «тараса бульбы» н.в.гоголя.​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube