Категория
Українська література, опубликовано 21.03.2019 11:50

1.чому планетник дуже хотів зустрітися з дідом капушем ще раз? 2.про яких добрих і злих духів розповідав дід планетникові? 3.розкажіть про зимові відвідини планетника капушем.які нові знання він запропонував свому учневі?
4.чому урожай у планетника був значно кращим,ніж у інших односельців? 5.як односельці ставилися до дивних умінь планетника? чому він ніколи не гордився своїми здібностями? 6.як сприйняв пьланетник жорстокий присуд громади?
чому не протестував проти страшного вироку? 7.чому чарівним зіллям для визволення планетника з увязнення стає нарцис,якого планетник виростив ще дитиною?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
"повага інших-гарний привід,щоб поважати самого себе".так,я вважаю,що ця думка слушна,але потрібно розібратися,що приховано за цими рядками. я вперше задумався,наскільки мене поважають інші,і за що.я звичайний хлопець,зі звичайної родини,звичайний школяр.за що мене повинні поважати інші? тут,напевно,потрібно підійти до цього питання  більш широко.чого я досяг за свої 15 років життя? як до мене ставляться мої батьки,вчителі,однолітки? звісно думка батьків буде суб'єктивною.але це тільки на людях.коли  я опиняюсь у колі сім'ї,то більших критиків,як мої тато і  мама  годі й шукати.але я завжди прислухаюсь до їхньої думки.вони більше знають та розуміють,тому їхні слова для мене багато чого важать.я поважаю їх-вони поважають мене.вони мені довіряють і я зроблю все,щоб не зруйнувати їхніх сподівань.тоді я і себе почну поважати. вчителі теж займають у моєму житті не останнє місце.вони всі різні,а інакше і бути не може.в кого,як не в них набереться достатньо терпіння  до таких телепнів,як ми.я поважаю своїх вчителів за їхню невтомну працю,за їхні знання,за їхні зусилля донести до кожного з нас всі тонкощі свого предмету.і я сподіваюсь,що вони поважають і мене.за те,що я хочу вчитися,нехай це мені і не завжди вдається.за те,що я став для них часточкою їхнього життя,і просто за те,що ми за роки навчання стали великою шкільною родиною зі своїми  радісними та не завжди хвилинами. мої друзі-це окрема історія.ми всі варті один одного,дружимо роками і довіряємо роками.ми просто повинні поважати один одного,інакше це вже не буде лружба. повага інших до себе можлива лише за умови,коли ти поважаєш сам себе.ці поняття прямопропорційні.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Http://dovidka.biz.ua/dzhuri-kozaka-shvayki-skorocheno/

Ответ
Ответ оставил: Гость
Здрібнений напевно так
Ответ
Ответ оставил: Гость

а. мойсієнко як лірик, пропонує нам розмаїття вдало підібраних зорових (жовтень несе жолуді, вітер набиває листям кисет), слухових (креше), кольористичних (жовті жолуді, золоте есе, золотий кисет) образів, з яких зіткані пейзажні картини. цей вірш – відбиток осіннього настрою поета.

джерело: довідник цікавих фактів та корисних знань © dovidka.biz.ua


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: 1.чому планетник дуже хотів зустрітися з дідом капушем ще раз? 2.про яких добрих і злих духів розповідав дід планетникові? 3.розкажіть про зимові відвідини планетника капушем.які нові знання він запропонував свому учневі? 4.чому урожай у планетника був значно кращим,ніж у інших односельців? 5.як односельці ставилися до дивних умінь планетника? чому... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube