Категория
Українська література, опубликовано 17.01.2020 20:32

1. українські романтики вважали, що мова є виявом духовного життя народу. назвіть 2-3 аргументи на доказ тези, що вони велику увагу приділяли розвитку національної мови.
2. поясніть чому у своїй творчості українські романтики активно розробляли мотив історичного минулого народу​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
На мою думку, це вони: виш­нева Україна, мова солов’їна, хмари пурпурові, весни світлі і щирі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
В небі дощиком занесло різнобавне перевесло (веселка) не згадала більше...
Ответ
Ответ оставил: Гость
-іноді навіть за довгий язик буває сяка-така нврізка на іншому місці;
-олія в макітерці;
-дасть Бог купця, а дідько розгудця;
-за ці три торби реготу мав аж сім смутку;
-сто друзів-це мало, а один ворог-багато!
-і ноги в нас невзуті, і голови босі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Досить таки важко, серед усього розмаїття шедеврів української літератури, обрати один твір, якому можна віддати перевагу, бо кожен твір по-своєму гарний і кожен твір несе в собі певний емоційний заряд, основну думку, те що хотів показати автор. Проте, особисто в мене, зі словосполученням «мій улюблений твір» асоціюється «Лісова пісня» Лесі Українки. Ця на диво сильна людина, видатна особистість та одночасно прекрасна письменниця зробила великий внесок в розвиток літератури, всі її твори є змістовними та містять багато філософських, психологічних та історичних аспектів. Драма-феєрія «Лісова пісня» захоплює з перших рядків. Разом з героями твору читач занурюється в незвичайний, дивовижний світ магії та чудес, який гармонійно переплітається зі світом людей, з їх повсякденними справами, звичними проблемами. Мова драми також казкова, авторка збирає слова, наче перлини чи дорогоцінне каміння, а потім робить з них чарівне намисто, яке з неймовірною легкістю огортає читача. Чого варті самі лише описи головних героїв «Лісової пісні», наскільки шанобливо і витончено зображено природу в різні пори року, Леся Українка показує все живим, все в її творі має свою душу, і Вітер, і Річка, і Поле… Справедливо і чесно відображаються відносини між дійовими особами драми.
       В «Лісову пісню» просто неможливо не закохатися, це дійсно окремий світ, який дає змогу відволіктися від буденних негараздів та відправитися разом із героями твору в велику, незбагненну країну мрій, спогадів та почуттів. 


Другие вопросы по Українськой літературе

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: 1. українські романтики вважали, що мова є виявом духовного життя народу. назвіть 2-3 аргументи на доказ тези, що вони велику увагу приділяли розвитку національної мови. 2. поясніть чому у своїй творчості українські романтики активно розробляли мотив історичного минулого народу​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube