Категория
Українська література, опубликовано 11.11.2019 20:25

30 і!
смішна та людина, яка соромиться бути собою (за твором "мартин боруля") тільки не таке як в інтернеті одне є будь ласка ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я не знаю відповідь на це запитання

Ответ
Ответ оставил: Гость

віршові розміри вірша “під чужим небом” чотиристопний ямб, чотиристопний та п’ятистопний анапест, чотиристопний анапест.

вырш складається з п"яти частин.

Ответ
Ответ оставил: Гость

1) 7+ 10 + 2 = 19 литров воды во всех сосудах

Ответ
Ответ оставил: Гость

вислів говорить про цінність культури та історії рідного краю , батьківщини . що до мене , я згодна з цим висловом . адже я вважаю , що людина є культурною , коли її життя пов'язано із тим , що відомо вже роками , століттями . дійсніть починається з минулого , і ми маємо розуміти , що цінуючи давні традиції та історію стаємо більш культурними і духовно розаиненими .

таким чином , я абсолютно позитивно ставлюся до даного ствердження .   людина тільки тоді є культуною , коли вона усвідомлює історичне минуле та давні часи .


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: 30 і! смішна та людина, яка соромиться бути собою (за твором "мартин боруля") тільки не таке як в інтернеті одне є будь ласка ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube