Категория
Українська література, опубликовано 09.02.2019 10:21

Аналіз вірша п.тичини "пам'яті тридцяти"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
25 декабря 800 года на рождество карл великий слушал праздничную мессу в соборе святого петра. вдруг папа приблизился к своему гостю и возложил ему на голову императорскую корону. все находившиеся в соборе франки и римляне дружно воскликнули: "да и побеждает карл август, богом венчанный великий и миротворящий римский император".
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вiрш п. тинини  пам'ятi тридцяти   уславлює подвиг студентiв та учнiв, якi прийняли бiй пiд крутами й полягли за незалежнiсть своєï батькiвщини. це — цвiт украïнськоï нацiï, щирi патрiоти, якi дiлом довели свою вiдданiсть рiдному краєвi: трагедiя довго замовчувалася, й тiльки вiрш поета нагадав про цей подвиг, збудив совiсть i свiдомiсть украïнцiв.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Привет вот ответ Д)щира любов до сестри,Автор та герої ставляться до павлуся, як до мужнього хлопця, який дуже любив свою сестру.Який подолав дуже великий шлях щоб знайти сестру.
Мені найбільше сподобався герой твору хлопець на і"мя Павлусь. у ньогої був дід Андрій, який привчав хлопця до лицарського ремесла. Навчав хлопця їздити на коні, кидати спис та внкар, орудувати шаблею та розповідав різні цікаві історії про їхні пригоди. ще в ньго були сестра Ганнуся, батько, мати і старший брат Петро, але він вже пішов на Запоріжжя. 
Якось у село ввірвались татари, запалили хати та почали ловити дітей. мати та дід хлопчини загинули, а Ганну та батька захопили у полон.
Павлусеві довелося виявити велику сміливість, витримку, кмітливість, щоб потрапити в Крим і знайти спосіб урятувати сестру. У які б скрут ні обставини не потрапляв хлопець, він ніколи не втрачав почуття людської гідності, не зраджував християнської віри. Це допомогло йому вистояти й досягнути мети, незважаючи на його молодий вік. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Леся Українка
розумна, добра, красива
писала, вигадувала
Леся Українка велика письменниця
Поетесса
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. а;
7. 5 і 6;
8. 1, 2 і 5;
9. 1, 6 і 5;
12. наявність реальних історичних персон та зображення реальних подій


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Аналіз вірша п.тичини "пам'яті тридцяти"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube