Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Бездуховність людини і сенс людського життя за поэтамы І Малкович А маїсеєнко г карпа і палюка карпенко карий сто тысяч

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Ответ
Ответ оставил: Гость
«Останній дюйм» характеристика Бена Бену 43 роки, він льотчик високого класу зі стажем 20 років. Бен займався зйомкою фільму про акул, тому що роботу із професії знайти було складно, вік його для льотчика були «критичним». Бен розлучений, має сина, дружина виїхала в Англію, покинувши його із дитиною. Риси характеру Бена. Досвідчений, любить свою справу, турбується про забезпечення сім’ї, спочатку не звертає уваги на виховання сина, потім прагне зблизитися, заслужити довіру малого; був часто різкий та роздратований; сильний, витривалий, прагне будь-що вижити і врятувати свою дитину.
Останній дюйм» характеристика Деві Деві — герой твору «Останній дюйм» Дж. Олдріджа, йому 10 років. Мати Джоанна покинула його з батьком й виїхала на батьківщину в Англію. Душевний стан. Розгубленість, страх, розпач, біль, відчуття самотності Риси характеру. Кмітливість, витривалість, добра пам’ять та розум, сила духу, відповідальність Вчинки. Надав батькові першу допомогу, перев’язав його, дотягнув до літака, виконував усі його поради, підняв літак у небо, керував ним та успішно посадив на аеродромі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
СЛАВА УКРАИНЕ ГЕРОЯМ СЛАВАААА



Ответ
Ответ оставил: Гость

1) 50 х 0,44 = 22 м ширина бассейна

2) 22 х 0,105 = 2,31 м ширина бассейна

3) 50 х 22 х 2,31 = 2542 куб.м объём бассейна

4) 2541 х 0,75 = 1905,75 куб.м воды.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Бездуховність людини і сенс людського життя за поэтамы І Малкович А маїсеєнко г карпа і палюка карпенко карий сто тысяч... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube