Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Будь ласка допоможіть з цитатною характеристикою Яви із твору В. Нестайка "Тореадори з Васюківки"
Дуже потрібно. Даю 40б

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ява рень – це відчайдушний енергійний хлопець. але звідки ж взялося таке незвичайне ім’я – ява? так назвав себе сам хлопець, коли йому виповнилося лише півтора роки. мале пискля хотіло сказати «я – ваня», а в нього вийшло лише «ява». ось і причепилося до хлопця, як реп’ях до собачого хвоста, оте «ява». справжнім ім’ям хлопця майже ніхто у селі не називав.у яви було скуйовджене руде волосся і рясно вкрите веснянками обличчя. хлопець цей надзвичайно відчайдушний і енергійний, зазвичай він і стає ініціатором різноманітних вигадок і бешкетів, у яких завжди приймає участь і його ліпший товариш павлуша. ява то вигадує про метро під васюківкою, то влаштовує бій биків, то організовує шкільний театр. незважаючи на всі бешкети яви, цей хлопець здатний і на серйозні вчинки. наприклад, коли йому знадобилося перездавати екзамен, він знайшов в собі сили все літо готуватися до перездачі, ховаючись на вигаданому ним самим острові і вважаючи себе «робінзоном кукурузо». ява завжди має благородні наміри, але через брак знань і досвіду, нажаль, разом із своїм товаришем павлушею іноді потрапляє у прикрі ситуації. нерозлучні друзі, обмірковуючи свої вчинки, прагнуть усвідомити зроблені помилки і намагаються їх не повторювати в майбутньому, але відразу ж вигадують нову «авантюру». тому нам цікаво довідатися і про пошуки незнайомця з тринадцятої квартири, і про зйомки в кіно, і про під час рятування васюківки від стихійного лиха, і про викриття місцевих «шпигунів».мені добре зрозумілі бажання і наміри яви, адже він мій ровесник. думаю, головне, що доводить нам ява – це те, що дружба – велика сила, що поруч важливо мати відданого і вірного товариша, який піде за тобою в огонь і у воду, який не зрадить і завжди в скрутній ситуації. я впевнена, що «тореадори з васюківки» в. нестайка – одна з найкращих книжок, тому я усім раджу її прочитати.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Если тебе задали именно со словом дитинство то нет ,если это последнее слово заменяешь синонимом
Ответ
Ответ оставил: Гость
Незвичайні пригоди Алі в країні Недоладії” тим, що він кумедний, повчальний, цікавий.
    Дівчинка Аля була дивною, адже на доробляла до кінця жодну розпочату справу. Саме цим твір і відрізняється від інших, бо має досить захоплюючу історію про погану дівчинку. Дуже мене засмутив розділ про те, як Аля вирішила вишити рушник для бабусі. “І нитки підібрала, і рушничок знайшла, і навіть перший хрестик зробила”. Та на цьому все бажання зробити приємність бабусі завершилося. І залишилась би Аля надовго такою нетерпеливою у роботі, якби не цей випадок з подарунком, після якого вона потрапила у чарівну країну. По дорозі з дівчинкою відбувались різні казкові пригоди. І головне, що вона зрозуміла важливе правило : треба старатись завершувати розпочату справу.
    Ця історія з дівчинкою дуже повчальна. Я хочу порадити усім прочитати цей твір.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сооооовсем не понятно


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Будь ласка допоможіть з цитатною характеристикою Яви із твору В. Нестайка "Тореадори з Васюківки" Дуже потрібно. Даю 40б... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube