Категория
Українська література, опубликовано 18.04.2019 00:10

Чи є в повісті"за сестрою" те, що перегукується з нашим часов і може бути сучасним для нашого часу. макс кількість і мені нпа завтра (27.11.18)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

так є але я їх незнаю

Ответ
Ответ оставил: Гость
1.шо чи кого зустріла Аля у країні Недоладії?
2.на вашу думку яке враження було у Алі коли вона опинилася у тій країні?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Це була добра, трудолюбива, закохана в красу природи жінка. Вона – справжня Берегиня роду, турботливо виховувала сина, прищеплюючи любов до праці, хвилювалась за його майбутнє. Ганна Іванівна була неписьменною, з пересторогою ставилась до Михайликової тяги вчитися. Головне для селянки було доглядати за городом, садом, щоб все в господарстві виглядало ідеально. Земля для неї – свята, і все, що росте на ній, – найкраще. Їй подобалось все, що вона робила. Мати Михайлика оптимістично ставилась до життя, незважаючи на бідність.
Ответ
Ответ оставил: Гость

прикреплённый файл


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Чи є в повісті"за сестрою" те, що перегукується з нашим часов і може бути сучасним для нашого часу. макс кількість і мені нпа завтра (27.11.18)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube