Категория
Українська література, опубликовано 01.02.2019 18:21

Чому на вашу думку м.коцюбинський для опису сцени смерті соломії використав неповні речення й крапки?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Тому що автор хотів як найтрагічніше передати смерть соломії і показати на що вона готова заради свого коханого .
Ответ
Ответ оставил: Гость

8х-20=(2х-5)

4(2х-5)=(2х-5)

Ответ
Ответ оставил: Гость
Багато людей мають все щоб бути щасливими.Але вони пісемісти.У всьому шукають якусь прикрість.ТРеба бути оптимістом,підбадьорювати друзів.Бути щасливим за допомогою оптимізму.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Кажуть, що поет формується у дитинстві. Маленька тендітна дівчинка мріяла про надзвичайну дивну казку (вірш «Мрії»). Вік лицарства і шляхетних вчинків приваблював не одне покоління юних романтиків. Однак у Лесі Українки своє бачення доби мужніх воїнів, лицарських турнірів: Тільки дивно, що не принци. Таємницею укриті. Не вродливі королівни Розум мій очарували. Дівчинка гортала малюнки лицарських романів. Її приваблювати не переможці лицарських поєдинків, котрі «промовляли люто “Здайся!”», а переможені. Нехай вони і «розпростерті», до землі прибиті списом, але з уст зривається горда відповідь: «Убий, не здамся!» Маленька дівчинка Леся вже тоді, в пору свого дитинства, поважала силу духу, справедливість. Вона поважана тих, хто навіть під загрозою смерті не хотів здаватися. Можливо саме в них вона вчилася великої мужності. Ця мужність знадобилася їй у житті, допомагала боротися з власною недугою та життєвими негараздами. В іншому вірші «Як дитиною, бувало» маленька мрійниця Леся виступає мужньою і гордою дівчинкою. Гулі від падіння не викликати сліз. Вона тихо вставата і ніколи не скаржилася на біль від забиття: «Що болить?» — мене питали. Але я не признавалась — Я була малою горда, — Щоб не плакать, я сміялась. Такою була поетеса в дитинстві. Вона поважала в людині гордість і силу духу. Сльози Леся, як і лірична героїня вірша, вважала слабкістю. Але минув час, і вже доросла Леся переглянула свої погляди. Щоб не скінчилася драматична ситуація злим жартом або не зірвалося з уст в’їдливе зауваження: Безпощадній зброї сміху Я боюся піддаватись, І, забувши давню гордість. Плачу я, щоб не сміятись. Характер Лесі Українки сформувався в дитинстві. Просто з дитинства вона ввійшла в літературу — як символ мужності, стійкості, нездоланності людського духу.
Ответ
Ответ оставил: Гость

алмаз - самый прочный кристалл на планете.ювелирный завод стал выпускать алмазные ободки.


Другие вопросы по Українськой літературе

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Чому на вашу думку м.коцюбинський для опису сцени смерті соломії використав неповні речення й крапки?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube