Категория
Українська література, опубликовано 14.03.2019 12:40

Дайте зв'язну відповідь про тугара вовка.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Тугар вовк гнобитель, зрадник, що над усе ставить свої особисті інтереси й прагне жити, визискуючи з інших. він хоче заволодіти багатствами краю, поневолити його людей. але волелюбні тухольці не скоряються боярину, і громада одностайно ухвалює вигнати тугара вовка з тухольщини. прагнучи помститися непокірним тухольцям, розлючений боярин іде до монголів і обіцяє провести їх через гори, сподіваючись з їхньою підкорити волелюбних тухольців, заволодіти усіма багатствами. зла, жорстока, нікчемна, підступна людина, зрадник батьківщини, народу ніколи не може викликати ніякі інші почуття, крім жорстокого осуду, ганьби та огиди.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Аналіз вірша "Бачиш між трав зелених" Тема: зображення  природи у всій її красі, заклик до бережного стану, до всього живого на землі. Провідний мотив: треба у житті любити гаряче і багатше.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Тому,що у поемі зображено побут українських селян 18 ст.В енеїді детально описано обряди,традиції,їжу та одяг простих людей.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя мама найкраща.Вона спокійна,урівноважена,працьовита.Мама дуже любить мене,піклуються за моє здоровя.Допомагає мені в навчанні.Я дуже люблю свою матусю.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Дайте зв'язну відповідь про тугара вовка.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube