Категория
Українська література, опубликовано 27.11.2019 00:19

Есе на тему яким ви побачили оповідача твору моя автобіографія

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:

читаючи остапа вишню, взагалі починаєш розуміти його, тобто всі його роздуми, монологи, думки і саме основне розумієш що в цієї талановитої людини є почуття гумору.

один із його творів є "моя автобіографія". прочитавши я побачила, певний силует, так мовити творчої людини, яка ще з маличку думала про величне своє майбутнє, про майбутнє великого письменника.

з дитинства остап вишня(павло губенко), був талановитою дитиною, розумною, яка шукала натхнення у кущах з коноплями, з картопльою, буряків. якого шукали постійно батьки, сварили, а він просто хотів надихнутися чимось, і з самого дитинства він розумів що не проста його робота, не просте його призначення в цьому світі.

в цій усмішці, змальовуються моменти життя, а саме дитинства, оповідач постає перед нами допитливим, веселим, життєрадісним, кмітливим, самостійним, дитина яка хоче , прагне навчатися і пізнавати щось нове.

так і виходить, остап вишня написав свою біографію, але з яким запалом, з метою, щоб читачеві було цікаво читати і легко, як він сам говорив людини потрібно "лікувати чудовим гумором, лікувати сміхом".

объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Гуси-це роки михайлика в творі є фраза "і гуси летять над моїм домом як мої роки"
Ответ
Ответ оставил: Гость
О Абраменко привет..........
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кто волшебницу узнает? Над землей она летает. Чудеса творить умея, Всем в беде поможет...



Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Есе на тему яким ви побачили оповідача твору моя автобіографія... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube