Категория
Українська література, опубликовано 18.04.2019 12:20

Головні герої "над кодацьким порогом" андріан кащенко

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

головні герої: іван сулима — досвідчений воїн, мудрий, розважливий, добре володів технікою бою. козаки його поважали за чесність, справедливість, мужність і незаплямовану людську гідність. а головне те, що йому довіряли, бо він дуже добре знав, коли і як краще зненацька напасти, захопити ворога.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Михайлик – головний герой повісті М. Стельмаха «Гуси-лебеді летять». Це дев’яти-десятирічний жвавий сільський хлопчик, змалку любить природу, із захопленням сприймає весь світ навколо. Допитливий – часто розмовляв з дідусем про явища природи, спостерігав за рослинами; розумний, любив багато читати попри заборону мами, обожнював ходити до школи, вчитися, навіть у лютий мороз, навіть без чобіт. Був щедрим, добросердечним, співчутливим, пожалів жебрачку з дитиною. Любив і поважав своїх батьків, дідуся, бабусю.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Не знаю но ставь лайк
Ответ
Ответ оставил: Гость

1) 220 х 3 = 660 кг мёду с 1 га

2) 660 : 4 х 3 = 495 кг мёду с 3/4 га липовых посадок


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Головні герої "над кодацьким порогом" андріан кащенко... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube