Категория
Українська література, опубликовано 04.03.2019 22:50

Характеристика дiда дем'яна в повiстi михайла стельмаха " гуси-лебедi летять "

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Малий михайлик під пильним оком бабуні та опікою діда дем'яна. дідусь проводить багато часу зі своїм улюбленним онуком, навчае його бачити красу природи й життя навколо себе. про це свідчить розмова старого й малого про золоті ключи сонця, про гусеё-лебедів. дідусь значною мірою вплинув на формування майбутнього письменника. чого варте зізнання старого, котре запам'ятав михайлик на все життя "в мене такими онуками поле не засіяне". ці слова свідчать про дуже близькі стосунки, справжню дружбу між людьми. у них є спільні таємниці. незважаючи на свій поважний вік, дідусь багато працює, щось майструє, та щось ремонтує, а це позитивно впливає на хлопчика. знаючи багато народних переказів, легенд, казок, небелиць, дід дем'ян щедро з ними ділиться з михайликом. отже, у цьому образі втілені доброта, народна мудрість та  гумористичне сприйняття фізичних негараздів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
У книзі "Гуси-лебеді летять..." нічого не змінено .Там написано самим автором ,у нашому випадку Михайлом Стельмахом.У кіно є режисер,який может змінити хід подій або придумати продовження,чи додати нових героїв.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Михайлик 
Добрий, природолюбивий
Повчає, закликає, змушує
Хоче, щоб всі любили природу
Частинка природи
Ответ
Ответ оставил: Гость
Упродовж усієї подорожі Енея переслідувала Юнона.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Характеристика дiда дем'яна в повiстi михайла стельмаха " гуси-лебедi летять "... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube