Категория
Українська література, опубликовано 04.02.2019 03:00

Характеристика митька з твору химера лісового озера

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Нерозлучні друзі митько і сергійко. хлопчики не дуже успішно закінчили  п’ятий клас і перейшли в шостий. на літні канікули вони отримали завдання  зібрати гербарій, але й не збиралися цього робити. у вересні хлопці знайшли  вдома якийсь гербарій, підписали його і здали. як виявилося, цей альбом  старший брат митька взяв у приятеля, а той теж взяв його на роботі на два  дні. був великий скандал, митькові дісталося від брата, а в школі вчителька  ще довго згадувала цей випадок.  у дружбі двох хлопчиків митько верховодив. це саме він придумав поїхати на канікули до бабусі, він приготував цілу промову, яка мала переконати батьків відпустити їх у село. митько показав сергійкові озеро і запропонував залишатися в курені в лісі на ніч. сергійко спокійніший, він підтримує всі ідеї свого друга і є реалізовувати їх.  митько та сергійко міські жителі, їм треба було виявити неабияку відвагу, щоб залишитися вночі в курені біля озера. серед лісу, за три кілометри від села, хлопчики вистежували чудовисько, чергували біля вогнища. звичайно ж, вони боялися невідомих нічних звуків, але підтримували один одного і не кидали в біді.  митько і сергійко ніколи не сварилися, хоча іноді між ними виникали непорозуміння. якось хлопці нагадали один одному про їхні проблеми в школі: про сергійкову трійку з фізкультури, про сині листочки в альбомі митька. але не дуже приємна розмова закінчилася тим, що хлопці розсміялися, і настрій для сварки одразу зник. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я ничего не понимать
Ответ
Ответ оставил: Гость
То что все должны помогать друг другу
Ответ
Ответ оставил: Гость

надвечір ясне   небо потемніло.зашуміли віти дерев.налетів вітер.сонце яскраво освітило будинки,а небо все темнішало.ось уже і сонце сховалось за важкими хмарами.спалахнула блискавка,десь дуже близько прокотився грім.перша важка капля впала на розжарений асфальт.вітер раптово ущух,полетів далі.а по дахах залопотіли кроки довгожданного дощу.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Характеристика митька з твору химера лісового озера... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube