Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Клан до четвертої частини твору Тореадори з Васюківки!

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Правильный ответ- термит
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.свиня манюня у метро під свинарником 2. бій биків з участю корови контрибуції 3. пригоди у києві 4. екзамен. переекзаменовка 5. ява-кукурудзо шукає острів 6. порятунок собакевича з колодязя 7. утопленик. незнайомець з тринадцятої квартири 8. добрий максим валерянович 9. нічні пригоди у печері 10. розкрита таємниця годинника 11. дива діда соломона 12. лихо в селі 13.  відважний ява 14. трое невідомих 15. весілля вчительки і лейтенанта
Ответ
Ответ оставил: Гость
Один із найвідоміших англійських письменників XIX ст. Чарльз Діккенс із співчуттям ставився до бідних людей. Своїми творами він сподівався звернути увагу багатих на несправедливість, яка існує в суспільстві, та перевиховати їх. Цій темі присвячена його повість «Різдвяна пісня у прозі». Головний герой твору — власник торгової спілки «Скрудж і Марлей». Скрудж це була дуже скупа і жорстока людина. «Через холод у душі і вся постать його немов заморозилась: ніс загострився, щоки зморщилися, хода стала скутою, очі почервоніли, тонкі губи посиніли, а голос хитрий та прикрий скрипів». Люди боялися і не любили його, Скрудж не поважав Свята, вважав це нісенітницею, не вмів радіти. Увечері перед Різдвом він образив племінника, вилаяв свого працівника. А вночі до нього з’явився привид товариша і компаньйона Марлея, про якого він давно забув. Привид Марлея розповів, як він тепер кається і страждає через те, що не робив добрих справ за життя. І пообіцяв, що Скрудж вночі зустрінеться з Духом Минулого, Духом Теперішнього та Духом Майбутнього Різдва. Подорож Скруджа у своє дитинство, в теперішнє та майбутнє допомогли йому багато чого зрозуміти. Це так вплинуло на нього, що він зробився зовсім іншою людиною — давав щедрі пожертви бідним, Допоміг сім’ї клерка Боба, привітно ставився до племінника — сина улюбленої сестри Фен. Ця історія, як і повинно бути в різдвяному оповіданні, закінчується щасливо. І нагадує людям, що вони повинні не марнувати часу, поспішати робити добро ближнім своїм.
Ми також це вивчали вже)) Дуже цікаво!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Неееееезззззнаааююююююю
Ответ
Ответ оставил: Гость
Gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Клан до четвертої частини твору Тореадори з Васюківки!... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube