Категория
Українська література, опубликовано 21.03.2019 11:50

Коротко,напишите текст"мышка" для дитей и взрослых.на украинском(кортко)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Була собі мишка така як дрцугі.у самім кутку хати мала свою нору.ні хто не заглядав туди.мишка боялась людей.коли не було ні кого жома то вона скоренька вибігає на подвіря.там вона не боялась ні кого.бігла на поле.там зустрічалася зі своїми сестрами і вони розповідали що у хазяйці нема ні чого їсти(була війна)у мишкі господири буди дуже багаті.пішла додому і чує що чужим духом пахне.прийшла бідна жінка у якої не було ні чого.у неї була маленька дитина.вона пришла попросити гроші на молоко.коли вона ріже хлію то крішки які зістануться відасть дитини.ця хозяйка яка була багато сказала що у неї в самої не чого нема.а наспровді під кроватью стояв сендук с під гранат.туда вони ложили гроші.потім прийшов господарь и сказав що вони зроблять бізнес.куплять курей,двоє-троє телят,виростять   і продатуть,а потом спочатку.мишка дуже замучилась що вони не жінці і запланувала план.коли всі ляжуть спать то вона залізе під кравоть і прогрезе скриню і гроші.на наступний день заглядає господарь а грошей не має.він поскаржися на господиню что не завела кта.мишка пішла з хати.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Творча самореалізація
Ответ
Ответ оставил: Гость
Яки мова очень могуча
Ответ
Ответ оставил: Гость
Чсая пааааывтсывфыррыччярЯЫряыврявряяфравравррырырвырарвряьчячьбыкшяфыолашфшлчсьвырыьяяярнпвчнчсирчьыоягрвгчаргыргывьячччччвгрыгффффффффьчччччччччччччччччччччвгвгвгвгвгвгвгвгвгвгвгвгвгвгыоягырвгвгвыгывгры



Другие вопросы по Українськой літературе

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Коротко,напишите текст"мышка" для дитей и взрослых.на украинском(кортко)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube