Категория
Українська література, опубликовано 22.03.2019 05:50

Краткое содержание "русалонька із 7-в, або прокляття роду кулаківських"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

я багато читала про серію марини павленко «русалонька із 7-в», а тепер нарешті читаю самі книжки. от цікаво, вам подобаються детективи і всілякі заплутані історії? мені – так. якщо ж ви любите їх так, як я, то ця серія – для вас.

«русалонька із 7-в, або прокляття роду кулаківських» – перша книжка з серії. головна героїня – дівчина софія, яка, так само як і я, не любить . їй, так само як і мені, підсовують братика (у мене сестра, але то дрібниці). книжка ж не про те. софія закохана в однокласника вадима кулаківського. у роду кулаківських – прокляття. після того, як гордій кулаківський привласнив собі купу чужої землі, його і його рід прокляли – мовляв, матимеш гроші, але не матимеш щастя.

за фотографій, чарівної шафи, яка може переносити софійку в часі, та коралів, які роблять дівчину невидимою у минулому, софійка знімає з вадима прокляття. ще вона позбавляє себе нічних жахів, бо квартира знизу також була пов’язана з прокляттям кулаківських. ціла сім’я загинула під час грози – і в грозу чи при повні привиди змушені знову і знову переживати цю трагедію. після того, як софія у минулому врятувала родину катрусі, двоюрідної прабабусі вадима, кошмари в квартирі знизу припинилися.

тепер вадим вільний від прокляття. до нього з бабусею поприїжджали родичі, доля яких змінилася після того, як софійка врятувала катрусю, а вадим їй вдячний, бо тато купив йому мотоцикл.

коли я закінчила читати книжку, був вечір. раптово почалася гроза. ну як тут не злякатися? саме за такої погоди у квартирі знизу з’являлася колись катруся. стало якось не по собі, та якось я заснула…

то що скажете? цікаво? а це ж лише перша книжка. друга – про привида, третя – про русалку, четверта – про лабіринт і пропажу картин. а про що п’ята – не скажу, бо щойно почала читати.

нагадую: більше відгуків можна прочитати в  моєму блозі.

у публікації збережено стиль авторки

Ответ
Ответ оставил: Гость
Наталка Полтавка — центральний образ п’єси. Це звичайна українська дівчина.Характеристику трохи з іншого боку дає дівчині виборний, який розповідає про її почуття до Петра, глибоку вірність і відданість Наталки в коханні: «Наталка без душі його любить, через його всім женихам одказує». Вірність дівчини виявляється тим більше, що про її коханого вже давно нічого не чути, і возний припускає навіть, що неможливо «любить такого чоловіка, котрого може й кістки погнили». Та дівчина залишається вірною своєму слову попри все: і постійні настійливі сватання, й вимоги матері вибрати собі врешті-решт нареченого, щоб не залишитися самій. Та Наталка дуже правдива в своїх почуттях і не може зрадити кохання до Петра, якого чекає вже чотири роки. Це цілих чотири роки невідомості, виглядання, очікування, вірності.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Він дуже поспівчував їм і віддав половину свого насіння яке він вкрав у своеї мами. Він відмовився від можливості почитати книгу яку давно шукав. Такий вчинок міг зробити тільки справжній парубок.
Сьогоденні люди навіть не подивляться у сторону жебраків, ніхто не відмовився б купити собі велик або телефон ніж допомогти страждаючим.
Жебраку допоможе тільки такий самий жебрак.
Ответ
Ответ оставил: Гость

r=r1+r2+r3

r=6+8+24=38 ом

ответ: r=38 ом


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Краткое содержание "русалонька із 7-в, або прокляття роду кулаківських"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube