Категория
Українська література, опубликовано 11.02.2019 02:32

Малий твір нам тему «грицько і чіпка товариші чи антипати» бистро

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зодного боку   - товарищі. у творі ми бачимо їх дитячи роки, їх об'єднувала бідність та спільна життєва мета. але згодом ми бачимо, що коли грицько заробив грошей, став добрим гадзем, то його відношення до   чіпки і до всього змінилося. тепер він хотів найгарнішої дівчини у дружини, святкові страви на столі, заможних друзів. у свою чергу, чіпка також змінився, тепер він краде без сумління, вбиває, він втратив основні моральні цінності, до яких його виховувала бабуся. тому якщо дивитися по кінцевій частині твору, то скоріше за все вони антипати, бо їх погляди на життя змінилися у корені.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Слеза либо слёзы правильно)

Ответ
Ответ оставил: Гость
Жанр — громадянська лірика Тема: зображення щирого патрiотичного почуття
Iдея: заклик до українського народу плекати мову як оберіг Художні засоби: персоніфікація (щоб не вмерло слово) Повтори: «щоб не вмерло слово»
Ответ
Ответ оставил: Гость
17 ∠⊕вввввввввва⇄∈вваа⇒πаа∵∵∧ааа


Другие вопросы по Українськой літературе

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Малий твір нам тему «грицько і чіпка товариші чи антипати» бистро... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube