Категория
Українська література, опубликовано 26.11.2019 22:41


много дз задали, вообще не успеваю (
потрібно написати твір
тема: вірш роздум ,,думи мої, думи мої" - одна зі сторінок невільницькокої поезії т.шевченка
, я не успеваю! буду ! ​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:

капець даже в інеті нема

Ответ
Ответ оставил: Гость

3*12=36 кв см

ответ: площадь всего квадрата 36 кв см 

Ответ
Ответ оставил: Гость

паучок спустился со стебля на листок, с  листка на цветок. собрал свои восемь ног вместе на голове, брюшко повернул к небу. ветерок оторвал паучка от цветка. летит паучок над  травой на паутинке. зацепилась паутинка за травинку, порвалась. паучок отлетел на  зелёную траву. листья  берёзы.

Ответ
Ответ оставил: Гость

багатьох століть люди намагалися відобразити природу на художньому полотні, фотографіях, у художніх творах. багато видатних художників, музикантів, письменників, поетів написали безліч творів, в яких описували природу, закликаючи любити її, берегти, захищати від винищення.

серед українських поетів найближчі мені м. рильський, в. сосюра, п. тичина. кожен з них по-своєму бачив і тонко відчував велич і красу рідного краю.

читаючи поезії п. тичини про природу, одразу відчуваєш, з якою любов'ю і теплотою вони написані.

так у вірші "де тополя росте" зображена прекрасна пора року — літо. на фоні голубого неба розкинулось безмежне житнє поле. легенький вітерець поколихує золоте море хлібів. здається, нахилиш колоски, притулиш їх до шоки і одразу відчуєш, як вони з кожною хвилиною наливаються, стають ще повнішими, ще тугішими. від них так і віє здоровою, трудовою силою. щоб передати слова подяки хліборобам, автор використовує уособлення "шумить жито, співа, заохочує жить, жито шепче мені".

        зовсім по-іншому звучить вірш м. рильського "перед грозою". у ньому — народна мудрість. щоб передати наближення грози, автор використав народні прикмети: на траві роси немає; розтривоженим орилом; горобці в сипкому, ніби діти у ставку.

особисто мене найбільше схвилював вірш м. рильського "розмова з другом"— це художнє відкриття прекрасного в природі, змалювання ніжної і чуйної душі людини-творця, яка не лише відчуває красу рідного краю, але й змінює, збагачує її в ім'я щастя всього народу.

у вірші створено яскравий малюнок лісу в пору весняного розквіту, коли з найбільшою силою розкривається людям його краса.

ліс у вірші автора — це уособлення. він виступає як друг, з яким веде розмову ліричний герой твору, слухає його "лісову пісню", милується його красою.

рослинне багатство українського лісу, його різнобарвна краса і чудова музика чарує ліричного героя. поет створює зорові і слухові образи, які викликають різні психологічні переживання, викликають захоплення красою природи, її вічно мінливим життям. в "оживленні" лісу важливу роль відіграють метафори й уособлення.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: много дз задали, вообще не успеваю (потрібно написати твір тема: вірш роздум ,,думи мої, думи мої" - одна зі сторінок невільницькокої поезії т.шевченка , я не успеваю! буду ! ​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube