Категория
Українська література, опубликовано 01.02.2019 19:30

Мої враження від прочитаних творів в. ласка мені на звтра

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

якось влітку мені було сумно.я не розуміла чим занятися.матуся дала мені книжку всеволода нестайко "незнайомка з країни сонячних зайчиків".ця книжка мене вразила! як вона легко читається! а яка вона цікава! всі герої - лісові звіри.та, ви не повірете, схожі на учнів з мого класу.особливо вовчик вовченко! я саме з таким вовчиком сиджу за однією партою! однак, мого сусіда звуть євген руденко.він такий, як і вовченко, непосидючий, постійно бешкетує.його сварить іноді сам директор! за два дні я повністю прочитала книжку.суму мого як і не було! ця книжка підіймає настрій.а ще вона вчить як поводитися справжнім друзям у скрутних ситуаціях! першого вересня всі пішли до школи.я пропонувала своїм друзям прочитатати її.всі з захопленням прочитали, а вчителька української запропонувала цілий урок присвячений "незнайомці з країни сонячних зайчиків"! ™•

Ответ
Ответ оставил: Гость
Аналіз:
Те що Хлопчина хотів піти в світ, побачити і попробувати ліпше життя але потім коли він все зрозумів доля і серце вирішили що він мусить бути в себе на рідній землі але все втрачено і нічого не повернути.
Ответ
Ответ оставил: Гость

средняя скорость это весь путь на все время

через скорость и путь которые тебе даны, нужно найти время, а потом через это время ищешь среднюю скорость

Ответ
Ответ оставил: Гость

тому що назви дійових осіб у казках та творах пишемо з великої літери: снігурочка, баба яга

але: у загальному значені назви персонажів пишемо з маленької літери: снігурочка, баба-яга


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Мої враження від прочитаних творів в. ласка мені на звтра... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube