Категория
Українська література, опубликовано 28.03.2019 20:30

Написать твір роздум на морально-етичну тему за схоженням та образами священних книг людства

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мені тож тре твір-роздум на морально-етичну тему за сюжетами та образами священних книг людства
Ответ
Ответ оставил: Гость
Характеристика діда Демяна:1)Дідусь Демян-дід Михайлика;2)Старі,сіро-блакитні очі,гарні брови,з вусами;3)Має добрі стосунки із іншими людьми.
Характеристика матері:1)Матір-жінка із родини Стельмахів,матір Михайлика;2)Добра,ввічлива,ласкава,виснажена,любить свою сімю.Дуже любить свого сина та чоловіка.
Характеристика тата:1)Тато Панас-батько Михайлика;2)Високий,широкоплечий,з короткопідстриженими вусами,гарна кирея,заяча шапка;3)Добрій,гарний,люблячий батько,дуже любить свого сина.
Ответ
Ответ оставил: Гость

він перечитав книжки дядька, Кобзар і багато різних, але це найголовніші в його житті, як вважаю я

Ответ
Ответ оставил: Гость
Висока, прямесенька, як стрілочка, чорнявенька, очиці , як тернові ягідки, бровоньки, як на шнурочку, личком червона, як панська рожа, що у саду цвіте, носочок так собі пряменький з горбочком, а губоньки, як цвіточки розцвітають, і меж ними зубоньки, неначе жорнівки, як одна, на ниточці нанизані


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Написать твір роздум на морально-етичну тему за схоженням та образами священних книг людства... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube