Категория
Українська література, опубликовано 20.10.2019 21:06

Написати твір про захара беркута

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:

доки будемо жити в громадськім порядку — доти ніяка ворожа сила не переможе нас». ці слова сказав головний герой повісті івана франка «захар беркут». він давно переконався, що людина сама, без громади, слабка і безпорадна. нічого людина сама не вдіє. тому ці слова звучать заповітом нащадкам.

читаючи твір і. франка, кожний захоплюється тухольцями, їх непереможним духом, вірністю, патріотизмом. проблема патріотизму була, є і завжди буде актуальною. і захист вітчизни — це священний обов'язок кожного громадянина.

в образі захара втілені мудрість, мрії і прагнення цілого народу. думаю, цією повістю і. франко хотів сказати, що загарбник, який би численний він не був, буде знищений. автор закликає свій народ до єдності й утверджує думку: народ непереможний доти, доки він згуртований. ця повість учить любити свій народ, свою країну, яка зазнала стільки незгод у минулому, вірно їй служити, цінувати єдність і згуртованість

не знаю чи правильно

объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Характеристика: допитливість, доброта, відповідальність, сміливість, товарискість.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Здрібнений напевно так
Ответ
Ответ оставил: Гость
Михайлик є добрий, чемний, працьовитий, шановливий, кмітливий, цілеспрямований, допитливий


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Написати твір про захара беркута... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube