Категория
Українська література, опубликовано 27.01.2019 10:56

Напишіть план до вірша княжа україна "заспів" олександр олесь

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

i have a cat. its name is tom. my cat is 2 years old.   tom is black and his eyes are brown. it is a very clever cat.tom likes to sleep and catches mice. i like spending time with him, because sometimes it is very funny.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Не так часто літературні твори викликають жваве обговорення серед моїх однолітків. А поезія Василя Голобородька викликала, якщо можна так сказати, справжній фурор. Перше, що спадає на думку, якщо виникає потреба схарактеризувати якось його творчість, — слово «дивно». Він пише дивні і неочікувані тексти. До того ж усе в його творах є дивним і неочікуваним. Дивує форма, вона близька до вільного, білого вірша — в ній простежується темп, але часто нема рими, іноді цей темп раптово змінюється, як змінюється музична тема. І образи в автора теж дуже неочікувані. Зелене волосся дощу, слова, якими ми мовчимо на самоті. Все це так незвично, але так захоплююче і цікаво.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Знаю что её хотели казни за то что убила своего возлюбленого за то что женился на другой. Богдан Хмельницкий послал посланика чтобы тот доложил что её нельзя убивать из за того что складает очень хорошие песни.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сватання, Пасха, Вечорниці, Весілля, Похорон


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Напишіть план до вірша княжа україна "заспів" олександр олесь... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube