Категория
Українська література, опубликовано 21.03.2019 11:20

Нужно ! твiр "кожна пригода - до мужності " з повiстi тореадори з васюкiвкi

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

    щастя - найцінніший скарб, але іноді важко описати що воно означає. і також важко визначити, яку людину можна вважати по-справжньому щасливою.

      щастя це, напевне, той стан душі коли навкруги світ в найяскравіших кольорах і посмішка не зникає з обличча. але існує багато питань.  чи завжди щастя це гроші? чи завжди щастя це душевна втіха?

          я вважаю, що та людина щаслива, яка знайшла для себе   золоту середину, коли матеріальне урівноважене з духовним. як що до мене, то я - щаслива людина.  я почуваю себе саме так  коли я дарую щось гарне близьким і вони тішаться,  коли я слухати комусь музику або показую фото, яке мені подобається, і людині воно теж справді подобається,  коли спрацьовує закон подвійних випадків (бо я в нього вірю),  коли немаю ніяких сумнівів,  коли в мене купа цікавих ідей, а саме головне коли я починаю щось дуже сильно хотіти і мрія неодмінно збувається. тож по-справжньому щасливі люди ті, чиї мрії здійсенюються.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Відгук про роман Володимира Рутківського «Джури козака Швайки»  «Джури козака Швайки» — неперевершена тетралогія українського письменника Володимира Рутківського. Книга розповідає нам про часи справжніх козаків. Мужніх, хоробрих, готових віддати життя за свого брата. Головні герої роману — козак Швайка зі своїм вовком Барвінком, Грицик та малий Сашко, юний богатир Демко, Сила та його мама-велетка. Вони переносять нас у дивовижні казкові події п’ятнадцятого століття. А складні ситуації дозволяють розкрити індивідуальність кожного образу. Небезпека очікує героїв на кожному кроці. Тому, це дозволяє перенести читача на кілька століть назад і відчути всю тривогу і хвилювання на собі.
Сюжет книги динамічний. Він буде цікавий і дорослим, і малим. Автор уміло знайшов золоту середину у викладі. Твір і складний, і простий водночас. Кожен персонаж є особливим, по-своєму надихаючим. Ну і, звичайно, пізнавальний підтекст, який прочитується чи не в кожному рядку. Роман розрахований на широку аудиторію, проте україномовну. Адже деякі слова будуть не дуже зрозумілі. Як от, наприклад, слово «джури», що означає «зброєносці». Особисто мої враження від книги «Джури козака Швайки» дуже позитивні. Цей роман я прочитала декілька разів. І він багато чому мене навчив: любити рідний край, поважати історію. А цікавий сюжет захопив настільки, що не можна було відірватися. Тому, раджу прочитати роман Володимира Рутківського абсолютно всім
Ответ
Ответ оставил: Гость
Оце правльно одобряю

Ответ
Ответ оставил: Гость

3*12=36 кв см

ответ: площадь всего квадрата 36 кв см 


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Нужно ! твiр "кожна пригода - до мужності " з повiстi тореадори з васюкiвкi... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube