Категория
Українська література, опубликовано 14.03.2019 23:30

Нужны чистомовки на українській мові на шиплячі ш, ч, щ

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Черепаха, не нудьгуючи, годину сидить за чашкою чаю. чотири чорненьких чумазеньких чортеня креслили чорним чорнилом креслення. щок-щок-щок:   в чавунці зварю борщок. під кущем курча гуляє, черв’ячка собі шукає. мати-квочка поруч з ним, з сином крихітним своїм. качка чотири яєчка знесла, в червні вона каченят навела. ходить тепер вона з ними на річку їсть по дорозі смачненьку суничку. вліз у хату їжачок і побачив бурячок: “у цікавої цій штучки жодної нема колючки”. якось повз колючий тато, на спині він ніс багато: лист, ожину, два грибочка для маленького синочка. “їж, мій любий хлоп’ячок! ” вмовляє сина їжачок. своїх друзів пригощаю, наливаю в чашки чаю, ось варення із порічки, а ось тістечко з сунички. шифер кришу прикрашає, від дощу її ховає. ми до школи швидко йшли, кущ шипшиновий знайшли. на машині у гараж заїжджає батько наш. для машини це як дім, тепло й затишно у нім
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вона ще живе!!!!!!!!!!!!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Епітети, персоніфікація,
Ответ
Ответ оставил: Гость

летом самые длинные каникулы.я  ездила отдыхать  в сочи .провела там целый  месяц.ходила на море,загорала. ходила в аквапарк,в зоопарк .  мне понравился этот город .я посетила много экскурсий,была на  даче сталина.узнала много важного для себя .она была позновательной и интересной. а еще    я ходила в воронцовские пещеры.там было страшно, но захватывающе. я в восторге от того, что видела, от моря и города сочи.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Нужны чистомовки на українській мові на шиплячі ш, ч, щ... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube