Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Паспорт твору "Мій Ангел такий маленький” Вид лірики: Провідний мотив: Віршовий розмір:

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1)чари;
2)веселі
Удачі вами в навчанні!!!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Без викон без дверей повна хата людей
Ответ
Ответ оставил: Гость

тривожний гімн древньому полонинському духу,культурі та історії

Ответ
Ответ оставил: Гость

як боротися з депресивним станом?

нещодавно читала статтю про те, що дівчата та хлопці переживають та виходять з депресивного становища зовсім протилежно. спостерігала я це і   у власному житті і в житті людей, які мене оточують. виявляється,   що хлопцям, потрібно спершу замкнутися у собі, якби піти у свою власну печеру, де їм ніхто не зможе помішати обдумати проблему і знайти вихід з скрутного становища самостійно. дівчата же, навпаки, у такі хвилини відчувають гостру необхідність комусь вилити все те, що накопичилось на душі.

приклад із власних спостережень. коли батьки сваряться, мама телефонує своїй сестрі і розмовляє з нею години дві. у цей час тато, лягає на диван лицем до стіни і щось «відбуркує» у відповідь на мої   запитання.

за собою я також помічаю, після ряду життєвих невдач, необхідність з кимось поговорити. деколи, депресивний стан приходить спонтанно, без причини. зрівнюю свій настрій з хвилею: спочатку він піднімається, а потім різко опускається. здається, що падаєш у колодязь, але що тебе штовхнуло туди, не розумієш.

як я виходжу з таких становищ?   людину, яка вислухає з розумінням, мені замінив електронний щоденник. кожин раз, коли в мене виникає бажання з кимось поговорити, я відкриваю word   і пишу туди все, що мені захочеться. після цього, стає набагато легше.

але деколи, особливо останнім часом, у мене виникає бажання   надіти навушники і спокійно під музику подумати, розкласти думки по поличкам. є пісні, які піднімають настрій і вертають у нормальний ритм життя.

природа теж розслабляє нерви і є змінити обстановку, забути про проблеми, які залишилися у місті.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: Паспорт твору "Мій Ангел такий маленький” Вид лірики: Провідний мотив: Віршовий розмір:... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube