Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

План до розділу 4 і 5 " Митькозавр з Юрківки або химера лісового озера ".

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1.завдання вчительки. 2.насмішка майбутнього майстра велосипедного майстра. 3.добра бабуся, та дід трохим. 4.дорога до лісового озера. 5.страшна розповідь про химеру. 6.таємниця і нічна варта. 7.вивчення бібліотеки. 8.митькозавр стиценка із юрківки. 9.величезні сліди на озері. 10.невдала операція,, курка". 11.нічний розіграш васі. 12.майбутні пригоди хлопців. подробнее - на znanija.com - znanija.com/task/28494343#readmore
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кліменко  с буквой і  так  правильно  писать.


Ответ
Ответ оставил: Гость
Перший Недорадник — головний негативний персонаж казки. Він опинився в Недоладії через те, що Аля не домалювала йому голову. А без голови він не міг стати королем. Заздрість до Недороля зробила Недорадника жорстоким — він відрубав людям голови лише задля того, щоб знайти таку, на яку потім можна надіти корону. Жага влади стала метою його існування. Коли Аля повернулась додому і домалювала йому голову, він назавжди зник з Недоладії, але залишився намальованим на портреті в її кімнаті.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Укр.мова 7 клаас книга там ответ 87 страница упр 198


Другие вопросы по Українськой літературе

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой літературе: План до розділу 4 і 5 " Митькозавр з Юрківки або химера лісового озера ".... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube