Категория
Українська література, опубликовано 18.02.2019 09:20

Притча. три человека возили в тележках камни.у одного из них спросили: — что ты здесь делаешь? остановившись и вытерев пот, он устало ответил: — я таскаю камни.тот же
вопрос задали второму. он ответил: — я зарабатываю деньги. у меня большая семья, и я должен её кормить.третий человек, услышав такой же вопрос, ответил: — я строю храм! три
людини возили у візках камні.у одного з них запитали: - що ти тут робиш? зупинившись і витерши піт, він стомлено відповів: - я тягаю камні.тот ж запитання поставили другим.
він відповів: - я заробляю гроші. у мене велика сім'я, і я повинен її корміть.третій людина, почувши таке ж питання, відповів: - я будую храм! напишите вывод этой притчи.
желательно на украинском. за рание )

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я ставлюсь до родини Судаків з приязністю і повагою, все ж таки всі вони були на Запорізькій Січі, вміють гарно воювати й триматися в седлі. На долю родини випало багато невдач й труднощів, але вони не переставали любити, сумувати, не покинули один одного в скрутній ситуації 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Да, скорей всегода конечно да
Ответ
Ответ оставил: Гость
Головний герой повісті — підліток Павлусь. Скільки пригод випало на його долю! Хлопець жив у селі Спасівка з дідусем, матір’ю та сестрою Ганнусею, але одного дня життя його перевернулося. Павлусь утратив рідних, а сестру вороги забрали в полон. Щоб урятувати її,, герой вирушає в далекі й небезпечні мандри. Павлусь намагається довести собі, що він — гідний нащадок козаків-запорожців, вірних захисників України. Саме тому хлопець залишає козаків, старшого брата й батька та їде за сестрою. Чимало перешкод виникло на шляху до Криму, але хлопець не здавався: він же славного козацького роду!

Його продавали, змушували тяжко працювати, карали, але він гідно переніс випробування долі, не втратив почуття гідності, допомагав іншим у скруті. Звісно, що таким сміливцям посміхається доля. Павлусь досяг своєї мети: Девлет-ґірей відпускає сміливого хлопчину з сестрою з неволі та навіть дає охоронну грамоту, щоб дорогою не чіпали татари. Думаю, що в майбутньому з Павлуся дійсно вийшов гарний козацький кошовий.
Ответ
Ответ оставил: Гость
А де текст
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Притча. три человека возили в тележках камни.у одного из них спросили: — что ты здесь делаешь? остановившись и вытерев пот, он устало ответил: — я таскаю камни.тот жевопрос задали второму. он ответил: — я зарабатываю деньги. у меня большая семья, и я должен её кормить.третий человек, услышав такой же вопрос, ответил: — я строю храм! трилюдини вози... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube