Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Розказати про рiд Кулакiвських ( за повiстю М. Павленко "Русалонька iз 7-В"
ДАЮ 20 БАЛОВ

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Dirty sneakers-грязные кросовки,most tolchty sweater-самый толчтый свитер
Ответ
Ответ оставил: Гость
Риси характеру Наталки Полтавки є не просто рисами окремої селянської дівчини чи то просто ідеалу тогочасної жінки. Мова у п’єсі йде не лише про неї. Незважаючи на те, що І. Котляревський підкреслює індивідуальність Наталки, живо та реалістично змальовує її образ, він робить його узагальненим образом української жінки, якому притаманні кращі риси нашого народу. І. Котляревському вдалося оспівати в Наталці високі розумові і моральні якості представників простого народу. Цим видатний український поет і драматург висловив свій оптимізм щодо майбутнього свого народу і віру в його силу. А зобразивши перемогу Наталки у своїх прагненнях автор підкреслив, що загальнолюдські гуманістичні принципи обов’язково переможуть у будь якому разі. Мабуть саме через це образ Наталки Полтавки є актуальним і сьогодні, саме тому дівчиною продовжують захоплюватися все нові і нові покоління глядачів і читачів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Характеристика діда Демяна:1)Дідусь Демян-дід Михайлика;2)Старі,сіро-блакитні очі,гарні брови,з вусами;3)Має добрі стосунки із іншими людьми.
Характеристика матері:1)Матір-жінка із родини Стельмахів,матір Михайлика;2)Добра,ввічлива,ласкава,виснажена,любить свою сімю.Дуже любить свого сина та чоловіка.
Характеристика тата:1)Тато Панас-батько Михайлика;2)Високий,широкоплечий,з короткопідстриженими вусами,гарна кирея,заяча шапка;3)Добрій,гарний,люблячий батько,дуже любить свого сина.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Аааааааааааааааааааааааааааааахххххааааааахх


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Розказати про рiд Кулакiвських ( за повiстю М. Павленко "Русалонька iз 7-В" ДАЮ 20 БАЛОВ... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube