Категория
Українська література, опубликовано 04.03.2019 12:10

Що краще: наполеглива боротьба за щастя чи нарікання на свою гірку долю? поясни свій вибір.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Тут важкий вибір,але яж все таки вважаю,что треба боротися за щастя яке воно б не було. на гірку долю не треба все скидувати. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ідучи зі школи я спіткнувся на яму. Заглянувши я побачив маленьку дівчинку. Давши руку я її витягнув і запитав:
-Як тебе звуть дівчинко, і що ти там робила?
-Мене звати Українка, але про мене всі забули і покинули.
Через горе я сховалась у цій ямці, щоб ніхто мене не бачив.
Ти мій справжній рятівник і за це я тобі подарую цей прапорець. Але це не просто прапор, а знак вірності і миру.
-Бувай.
Я прокинувся. Зрозумівши, що це був сон я заспокоївся. От так я зустрів дівчинку "Україну", яка мені подарувала незабутній символ: Наш рідний прапор.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Укр.мова 7 клаас книга там ответ 87 страница упр 198
Ответ
Ответ оставил: Гость
О. стороженко у своєму оповіданні повчає  читача, намагається йому прищепити риси доброти, чуйності, порядності, працьовитості, людяності, ввічливості і в той же час засуджує скупість, заздрість, підступність, жорстокість, егоїзм…так, у творі автор зазначає: 1) «глянеш на того щасливого, а він тобі показує на другого, а сам жалується на свою недолю». 2) «зовуть щасливими і тих, що увесь свій вік нічого не дбають, як мій павлусь. бог їм усе дає, а вони нудяться світом, не знають, що у них є і чого їм треба». 3) «зовуть і скупого щасливим, бо у його багацько грошей; а він, неборак, увесь свій вік стереже тих грошей, як рябко на ланцюгу, ніякої користі з них не має — і голодний, і холодний, ще гірше од якого-небудь бідолахи». 4) «…той тільки щасливий, хто другому не завидує, а дякує бога за те, що він йому послав…» 5) «не той тільки щасливий, що сам натріскається і виспиться, а той, що й другого нагадує і заспокоїть…»


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Що краще: наполеглива боротьба за щастя чи нарікання на свою гірку долю? поясни свій вибір.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube