Категория
Українська література, опубликовано 01.04.2019 23:54

Що мають спільного і відмінного реалізм і неореалізм?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

реалі́зм — стиль і напрям у літературі та мистецтві, які ставили метою правдиве відтворення дійсності в її типових рисах. панування реалізму слідувало за добою романтизму і передувало символізму. термін «реалізм» вперше вжив французький літературний критик жуль шанфлері в 50-х роках 19 століття для позначення мистецтва, що протистоїть романтизму і академізму.

а неореалі́зм — це,стильова течія в українській літературі і світовій літературі початку xx ст., її ще називають соціально-психологічним, романтичним, імпресіоністичним або лірико-психологічним реалізм, яка розвинулася з класичного реалізму. не сприйнявши наслідувального (міметичного) принципу «зображення життя у формах життя», неореалісти визначали свій концептуальний принцип між документальною достовірністю, філософсько-аналітичним заглибленням у дійсність та ліричною стихією. часто промовиста деталь для них значить більше, ніж розгорнутий за всіма правилами реалістичного письма сюжет.

отже ми бачимо що реалізм та неореалізм дуже схожі між собою, але є різниця тому що реалізм-це правдиве відношення до дійсності,а неореалісти визначали заглиблено у філософській аналітичний дійсності та ліричній стихії.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Если правду сказать в конце халамидник вмер
Ответ
Ответ оставил: Гость
Слеза либо слёзы правильно)

Ответ
Ответ оставил: Гость
Про що вночі шепочуть партиВи б хотіли дізнатися, про що вночі шепочуть наші парти? Тоді уважно слухайте мою казочку.Коли в школі закінчуються уроки, діти й учителі йдуть додому. Ніхто навіть не здогадується, що, коли у вікно зазирає місяць, від його сяйва парти прокидаються. Саме тоді ми чуємо тихий шепіт, починається цікава розмова.- Ви тільки подивіться на мене! - сказала перша парта. - Я вся розмальована і подряпана.- Так, так! - Підтримала її друга. - Ось які плями від фарби залишилися після уроку малювання.- Я згодна з вами, подруги! - Почувся голос третьої. - Які ці діти неохайні, бридкі! Я б залюбки їх провчила! Але як?- Давайте всі разом втечемо від них, нехай посидять на підлозі!Але тут визирнуло сонечко, і парти, побачивши денне світло, почали потихеньку засинати.Як ви гадаєте, чи все добре у цьому класі? Ну ж бо, підкажіть, що требе зробити учням, щоб парти від них не повтікали?


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Що мають спільного і відмінного реалізм і неореалізм?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube