Категория
Українська література, опубликовано 20.02.2019 01:40

Іть будь ласка написати твір "щастя найцінніший скарб" до твору о.стороженка "скарб" та б.лепкого "планетник"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ожен, хто народжується, претендує на щасливу долю. але чому одні її мають, а інших вона вперто обминає? що таке щастя? як його знайти? «більшість людей щасливі настільки, наскільки вони вирішили бути щасливими» (а. лінкольн). поглядів на це багато, та врешті кожен це з’ясовує сам для себе. кажуть: «щасливими не народжуються, ними стають». і вирішальну роль у цьому відіграє сім’я. народна мудрість стверджує: «з родини йде життя людини», «без сім’ї нема щастя на землі», «де в сім’ї лад, там без вад», «в сім’ї наймолодше — найсолодше», «сім’я без бога — убога», «сім’я — не церква, а люди — не ангели, усяко буває». 
Ответ
Ответ оставил: Гость
«Висока, прямесенька, як стрілочка, чорнявенька, очиці — як тернові ягідки, брівоньки — як на шнурочку, личком червона, як панська рожа, що у саду цвіте, носочок так собі прямесенький, з горбочком, а губоньки — як цвіточки розцвітають, і меж ними зубоньки — неначе жорнівки, як одна, на ниточці нанизані». Особливо наголошено на тому, що Маруся «до усякого діла невсипуща» «Ця дівчина багата, вона байдужа до розваг і гуляти на свята не ходить, роботяща: добре шиє, пряде, варить і пече» «Ходить на вулицю не любила, а ось із задоволенням допомогала батькам, варила їжу, пряла «Таточку, голубчику, соколику, лебединку! Матінко моя ріднесенька! Утінко моя, перепілочко, голубочко! Не погубляйте свого дитяти; дайте мені, бідненькій, ще на світі пожити! Не розлучайте мене з моїм Василечком». «Василю! На кладовищі мене покидаєш, на кладовищі мене й знайдеш! Поминай мене, не удавайся в тугу… прощай на віки вічні!.. Там побачимось!»
Ответ
Ответ оставил: Гость
1) Алi poбе скарб
2) Алi в спорудi
3) Алi розминае плетку
4) Aлi зробла сквiрт
5) Краiна рухне
Ответ
Ответ оставил: Гость

3см×12=36кв.см. ответ: s=36кв.см.


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Іть будь ласка написати твір "щастя найцінніший скарб" до твору о.стороженка "скарб" та б.лепкого "планетник"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube