Категория
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01

Тема, ідея вірша "З нічних молитов" Івана Малковича

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
«Життя прожити — не поле перейти» — говорить народне прислів’я. Мудрий народ висловився абсолютно правильно, у декількох влучних словах передана вагома думка.

Немає людини, яка б не замислювалась над сенсом життя. Життя таке складне, таке швидкоплинне, що іноді важко у всьому розібратись.

Для кожного сенс життя особливий, притаманний лише окремій особі. Він може полягати в красивому способі життя, великій кількості грошей, комфортно улаштованому майбутньому. Безсумнівно, що гроші є дуже важливими, адже без них неможливе нормальне людське життя, і немає нічого поганого в прагненні людей мати їх побільше. Але ситуація, коли жага до збагачення стає сенсом життя, коли людина не може спокійно ні відпочивати, ні розважатись, коли думки про гроші захоплюють її сутність, не залишаючи місця іншим думкам, не залишаючи місця для щастя, є зовсім ненормальною.

А для когось, може, навпаки, сенс життя полягає в постійному творчому пошуку нових технічних можливостей для всіх людей. Є люди, які не можуть прожити життя просто так, не залишивши після себе власної «спадщини» для нащадків. Це люди, що від Бога обдаровані. Вони пишуть прекрасні поетичні вірші, а може, й величезні романи, вони складають казково-неповторну музику, пісні.

Хтось поклав усе своє життя на розвиток вітчизняної науки, убачаючи в цьому сенс свого життя, своє призначення. Розвиток науки абсолютно неможливий без таких людей, вона живе й розвивається лише завдяки їм.

Є люди, які свій сенс життя бачать у створенні власної міцної та люблячої родини. Створити таку сім’ю дуже важливо, адже лише в ній виросте здорова й повноцінна, вихована дитина.

Мені ще важко визначити свій сенс життя, бо я лише завершую середню освіту, і попереду ще дуже багато роботи. І все ж я стою на порозі великих змін, і майбутнє доросле життя не видається мені таким далеким та недосяжним. Я сподіваюсь, що попереду в мене, можливо, й важке, але лише щасливе майбутнє. Зараз сенс мого життя — це подальше навчання, подальший саморозвиток та підвищення власного розумового рівня й опанування майбутньою професією.

Сенс життя — це важкий і дуже важливий вибір, кожен робить його по-своєму, з огляду на свої індивідуальні можливості й здібності. Але який би вибір ми не зробили, це наш вибір і тому має право на існування.

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. безусловные рефлексы наследуются,условные -- возникают в течение жизни.  2. у безусловных рефлексов рефлекторные дуги постоянны,у условных -- непостоянны. 3. безусловные рефлексы не могут угаснуть,условные -- могут. 4. определённым безусловным рефлексом обладает весь вид,определённым условным -- только одна особь. 5. рефлекторная дуга безусловных рефлексов оканчивается в подкорке головного мозга,либо в спинном мозге,условных -- только в коре головного мозга. 6. безусловный рефлекс является ответом на определённый безусловный раздражитель,условный формируется на основе безусловных,но проявляется на каждый раздражитель. 7. безусловные рефлексы имеют биологически необходимое для организма значение,условные -- приспособительное. 
Ответ
Ответ оставил: Гость

амёба сморщится в первом случае,а во втором лопнет по законам диффузии.то есть вода стремится в клетку из области большей концентрации в меньшую,когда охлаждённая.и меньшей в в ней нету минеральых солей,они стремятся из клетки растворить воду,поэтому одоклеточная бактерия амёба морщится.

Ответ
Ответ оставил: Гость

здесь водятся пескари,бакля,щуки,окуни и др.(это рыбы) и различные водоросли


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Тема, ідея вірша "З нічних молитов" Івана Малковича... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube