Категория
Українська література, опубликовано 02.05.2019 20:15

Тема великої вітчизняної війни в оповіданнях олександра довженка. використовувати (не аналіз, а опис майстерності) інформацію з таких оповідань, як «повість полум'яних літ», «мати», «на колючому дроті».

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
 З одного боку, в них ми можемо навчитися чомусь новому, на конкретних прикладах побачити, як певна людська поведінка вплинула на долю, внесла в неї свої корективи і зміни. З іншого боку, читаючи ці твори, у нас є можливість дізнатися все корисне про життя в певні історичні епохи. Завдяки цьому ми вчимося новому і корисному, стаємо розумнішими, більш розвиненими і багатими духовно.Одним з таких корисних і повчальних для молоді творів є повість авторства Андрія Чайковського під назвою «За сестрою». У ній розповідається про одну з найскладніших сторінок української історії – про ті часи, коли на нашу землю приходили монголо-татарські загарбники. Вони вели жорстокі, нелюдські бої і битви з нашими козаками, і ці сутички могли закінчитися як завгодно, складно було передбачити їх розвиток і результат. Одним з головних героїв повісті є український хлопець Павлусь, який у свої юні 15 років пройшов через таке, через що деякі сучасні зрілі чоловіки ніколи не проходять. Після одного з набігів він повинен був покинути рідне село. Йому вдалося вижити і спочатку не потрапити в полон, але туди потрапила його улюблена сестра. Після цього він намірився зробити головну дію у своєму житті і таки врятувати сестру і забрати її з Криму, куди її колись вивезли. Пройшовши через безліч складних обставин і дивовижних пригод, Павлусь все одно не міг досягти своєї мети, адже вона була дуже важка. Тим не менш, в певний момент йому посміхнулася удача, і все у нього все-таки вийшло благополучно.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я вважаю ,що в повсякденному житті можно зустріти дівчину ,яка зображена в драмі "Наталка Полтавка" ,бо саме Наталку взято в творі як за молоду українську дівчину .Будь- яка дівчина може бути схожа на неї рисами характеру.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Чомусь завжди вважають, що казки цікаві лише дітям. Може, тому що в них багато вигадки і дорослі впевнені, що дітям цього досить. Але як часто вони загупають слова російського класика О. Пушкіна: "Сказка — ложь, да в ней намёк, добрым молодцам урок". Тож, на мою думку, дорослим іноді слід погортати сторінки казок і трішечки інакше подивитися на цей світ.
Недарма відомий український письменник Б. Лепкий до своєї казки "Мишка" зробив такий підзаголовок "Казка для дітей: для малих і великих"...
Ответ
Ответ оставил: Гость

я думаю "летает" (flying)и "шарик" (balloon)


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Тема великої вітчизняної війни в оповіданнях олександра довженка. використовувати (не аналіз, а опис майстерності) інформацію з таких оповідань, як «повість полум'яних літ», «мати», «на колючому дроті».... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube