Категория
Українська література, опубликовано 11.03.2019 11:50

Цитати до характеристики остапа та соломії повість " дорогою ціною" м.коцюбинського 8 клас будь ласка

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Бажання соломії бути вільною, разом з остапом , а не кріпачкою :   «він озирнувся: прискорюючи ходу, подорожній махав на нього рукою, бажаючи, очевидячки, спинити його. що за мара? першою думкою в остапа було тікати. але зваживши, що поки він один на один - жахатися нічого, остап зупинився, очікуючи й вдивляючись у подорожнього. тому, очевидячки, було пильно, бо, не вдовольняючись прудкою ходою, він інколи пускався бігти, придержуючи свої клунки на плечах, і вже за чверть години остап міг розгледіти його струнку постать. був то молодий, безвусий парубок, міцно збудований, у високій сивій кучмі, короткій чугаїнці і з довгим ціпком, остапові було чудно, що парубок немов осміхався, але коли той наблизився і привітався до нього, остап із несподіванки скрикнув: —      соломіє чи ти здуріла? »   «які там скоро ти пішов, я як стала на човні, так і задубіла. холодна, холодна, мов далі прокинулась і чую, що все мені противне, все гидке: і чоловік, і панщина, й життя моє пропадай воно все іду і я світ за очі вже ж за тобою хоч серцеві легше » 2. остапа: .кінь остапа "кінь під ним гарячий, вороний, той, що у пана лишився на стайні" 2.зовнішність остапа: "  і міцного, з чорними очима, орлячим носом і темним молодим вусом на засмаленому обличчі" 3.почуття остапа, яке охопило його на чужій землі: "дивне почуття обхопило остапові груди: замість радості - сильне почуття обурення стрепенуло його істоту. в один мент відчув він усі кривди й знущання, які зазнав у покинутому краї, і, твердо упираючись ногами в нову, не панщизняну землю, він затис кулак і погрозив на той бік річки."
Ответ
Ответ оставил: Гость
Оце правльно одобряю

Ответ
Ответ оставил: Гость
Уывпьтущшптьукщлшп авпблз дщлбцзщ  пзьб ьущпьу зьпз ьбзп ьуцздьуд ьу ьцщ ьц ЫПькхпдь уцыпхьдуьц зцдпь здь зд     уезпуз з цупзц з ьцупцъуь цук
пьц-0шел390ль449е4е4-2ел4ле43уепл л -3е=-лцл
Ответ
Ответ оставил: Гость
......................................


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой літературе: Цитати до характеристики остапа та соломії повість " дорогою ціною" м.коцюбинського 8 клас будь ласка... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube