Категория
Українська література, опубликовано 04.02.2019 03:00

Цитати до образу мавки з твору лісова пісня.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
4543000000,как то так
Ответ
Ответ оставил: Гость

вона бореться за кохану людину, її духовна краса виявляється у всьому: в любові до природи, в баченні її краси, в шанобливому ставленні до старших, в готовності принести себе в жертву заради інших, в умінні прощати й вірно любити. вона бореться за кохану людину, її духовна краса виявляється у всьому: в любові до природи, в баченні її краси, в шанобливому ставленні до старших, в готовності принести себе в жертву заради інших, в умінні прощати й вірно любити.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Цирцеї.......................
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вороний — постать суперечлива і складна; для характеристики його діяльності універсальної формули не знайдеш: у його творчій біографії періоди піднесення змінюються періодами занепаду і зневіри. Так, інтерес до робітничого руху в Росії й Австрії, захоплення революційним демократизмом Шевченка та Франка, навіть економічним ученням Маркса чергуються у Вороного із зацікавленням «естетичним стражданням» Верлена, пантеїзмом Шеллінга, індивідуалізмом російських та французьких символістів.
Ответ
Ответ оставил: Гость

змінить колір на яскраво червоний


Другие вопросы по Українськой літературе

Вопрос
Українська література, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой літературе: Цитати до образу мавки з твору лісова пісня.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube